Select Page

Kako održati savršenu liniju tela

Kako održavati liniju tela

Verovatno vam zvuči neverovatno ali za samo četiri dana možete imati nekoliko kilograma manje. Neophodno je da se držite jogurt dijete koja stimuliše rast zdrave crevne flore i na taj način će se hrani brže variti uz eliminaciju toksina. Savetuje se čak i do 2 litara jogurta svakog dana pored kojeg možete jesti i sveže voće. Probiotički jogurti su veoma korisni za zdravlje.Imajte savršenu liniju za samo četiri dana. Vreme je da nadjete pravu dijetu te tako imajte savršenu liniju za samo četiri dana.Delovanje jogurt dijete se zasniva na svojstvu probiotičkih jogurta da stimulišu rast zdrave crevne flore, a koja kao posledicu ima brže varenje hrane, eliminaciju toksina pa tako i mršavljenje.

 

Kako održati savršenu liniju tela i kako voditi ishranu? 

Kada je ovakva dijeta u pitanju važno je da dan počnete korišćenjem jogurta s pahuljicama dok za ručak možete koristiti i povrće koje je spremljeno na maslinovom ulju. Desert vam može biti voćni jogurt. Pre spavanja vas može zasititi salata sa šargarepom i sunkom uz kombinaciju sa jogurtom. Imajte savršenu liniju za samo četiri dana uz pravilnu ishranu.

Više o NUTRICIONISTIČKOM KURSU klikom OVDE

Proizvodi od žitarica: prednost treba dati crnom ili ražanom hlebu.
Mleko, mlečni proizvodi: prednost treba dati obranom mleku, jogurtu, kiselom mleku. Od sireva prednost ima mladi ili koziji sir.
Meso, riba i jaja: prednost ima nemasno meso: goveđe, konjsko, živinsko, juneće, jagnjeće. Od ribe prednost morska – skuša ili losos. Od rečnih izbegavati masniju, kao što su som i šaran, a jesti pastrmku i smuđa. Jednu količinu mesa otprilike jednu petinu, zameniti uzimanjem soje. Obazrivo sa jajima – 2 jaja za nedelju dana je dovoljno.

Pogledajte kako se radi pravilna hidratacija kože