+381607237853 akademija.purity@gmail.com

KAKO ODREDITI ŠMINKU ZA SVAKI DAN?

Kako odrediti šminku za svaki dan?

 

Šminku za svaki dan birajte pažljivo, jer ona igra ulogu u korist vaše želje da uvek i na svakom mestu izgledate doterano i uredno. Međutim, kako dan traje dugo i obuhvata niz različitih obaveza, a vi pritom sigurno niste uvek u prilici da neprekidno popravljate i korigujete šminku, tako vaša svakodnevna šminka treba da bude upriličena svim tim situacijama u kojima se tokom dana nalazite, ali prvenstveno, ona mora da bude prilagođena vašoj koži i očuvanju njenog zdravlja.

Za svakodnevnu upotrebu, birajte šminku koja obuhvata proizvode proverenih i kvalitetnih proizvodnih marki. Pritom, obratite pažnju i na to da šminka koju izaberete odgovara tipu vaše kože i da ne izaziva iritacije ili bilo koju negativnu reakciju na vašem licu. Svaki deo svoje šminke, izaberite pažljivo i neka vam pri tom izboru prvo i osnovno na umu bude zdravlje kože.

Kada je u pitanju puder, odnosno podloga za šminkanje koju koristite svaki dan, trudite se da koristite nijansu pudera koja će delovati prirodno i koja neće biti upadljiva na vašem licu. Koristite tečni puder u odgovarajućoj nijansi, a ukoliko je potrebno samo predeo obraza neprimetno i vešto tonirajte nekom intezivnijom nijansom pudera u kamenu ili prahu. Time ćete poboljšati tonus lica i prekrićete tragove umora.

Kada je u pitanju šminkanje usana, trudite se da koristite neki od dugotrajnih i postojanih ruževa, preko kojih ćete naneti i sjaj za usne. Dugotrajni ruževi, odgovaraće dugoj satnici koliko traje vaš dan i ostaće postojani na vašim usnama, čak i onda kada dugo govorite, jedete ili pijete vodu, kafu i slično i samim tim dolazite u situacije kada se vaš ruž može skinuti.

Za svakodnevnu upotrebu, najbolje je da koristite neki od proizvoda koji će istaći vaš pogled i oči u celini. Za to, idealno je i dovoljno da upotrebite tamnu vodootpornu maskaru, koju ćete naneti u nekoliko slojeva i njom naglasiti pogled i oči. Svako dodatno šminkanje očiju tokom dana, odnosno upotreba različitih senki i olovki za oči, donosi sa sobom rizik da se nakon nekoliko sati ta senka razmaže i uzrokuje neželjeni efekat, a to je da vaš pogled izgleda umorno, a celokupan izgled nedovoljno uredno.

Želite da naučite baš sve tajne profesionalnog šminkanja i steknete iskustvo na važnim medijskim događajima - IZABERITE SMER MAKE UP UMETNIK na Akademiji Purity

Make up Akademija Purity

VIDI OVDE

Hijaluron pen za popunjavanje bora i prirodno povećanje usana

Hijaluron pen za popunjavanje bora

VIDI OVDE