+381607237853 akademija.purity@gmail.com

HIJALURON PEN ZA POPUNJAVANJE BORA I PRIRODNO POVEĆANJE USANA

Hijaluron pen za popunjavanje bora i prirodno povećanje usana

Hijaluron pen predstavlja revolucionarnu metodu ubrizgavanja hijalurona, bez upotrebe igle. Sve je popularnija metoda na našim prostorima, baš iz razloga što podrazumeva bezbolno, brzo i atraktivno apliciranje hijalurona, sa rezultatima koji su brzo vidljivi.

Na ovaj način se hijaluronska kiselina može ubrizgati u lice bez ikakvih iglica, pri čemu se ravnomerno raspoređuje i razgrađuje. Može se koristiti za popunjavanje bora na licu, ali se isto tako može upotrebiti za povećavanje usana. Kada se koriste igle, onda govorimo da se ubrizgavaju hijaluronski fileri. Ovo je za nijansu drugačije.

Kada dođemo u neke zrele godine, shvatimo da se u borbi protiv nastalih bora moramo lavovski boriti. Najčešće su to već duboke linije, na koje nismo odmah reagovali i to ne samo na licu. I usne stare, pa tražimo načine za podmlađivanje usana.

Kao savršeno brzo rešenje, može da posluži baš hijaluron u olovci. Sam tretman traje svega 45 minuta, a rezultati na licu opstaju i do godinu dana.

Prednosti ovog tretmana su:

  • Bezbolno aplikovanje
  • Neoperativna metoda
  • Dugotrajan efekat
  • Ne ostavlja ožiljke i posledice

Previše dobro zvuči da bi bilo istinito?! Dozvolite da otkrijemo i ostale pogodnosti  hyaluron pena!

Hijaluron ili hijaluronska kiselina je ustvari aktivni sastojak građe kože. Sastavni je deo vezivnog tkiva epiderma. Ulazi u sastav zglobova, hrskavice, bubrega i srca i veoma je važan za funkcionisanje kompletnog čovekovog organizma. Od svih pomenutih, glavni je sastojak organa kože. U njoj se prirodno nalazi najveći broj pomenutog hijalurona, koji koži omogućava hidriranje na dubokom nivou.

Sa godinama, sam taj proces hidratacije kože slabi, a samim tim i postojanje hijalurona je sve manje. Hijaluron je, dakle, potpuno prirodni sastojak kože i ključni je element koji koži pruža lepotu i gipkost.

Zbog svojih aktivnih sastojaka, hijaluron je postao sastavni deo proizvoda za negu kože, prvenstveno lica, a neretko se upotrebljava i u estetske svrhe. Koristi se u različitim oblicima, u maskama, kremama, serumima i ampulama za lice, a najnoviji trend je korišćenje hijaluronskih olovki za ulepšavanje i podmlađivanje.

 

Kako funkcioniše hijaluronska olovka?

 

Hijaluron pen je razvijen u Južnoj Koreji i predstvalja opšteprihvaćenu metodu podmlađivanja kože i povećanja usana. Ovaj uređaj je namenjen za unošenje gel preparata u kožu, bez upotrebe igle. Hijaluron pen se sastoji od tela olovke i “igle bez igle” u koju se stavlja potrebna materija za površinsku primenu.

Hijaluronski fileri za usne, na primer, rade isti posao, samo na malo drugačiji način. Njihova se primena bazira na korišćenju igle, a kod olovke toga nema. Hijaluronska olovka se veoma lako koristi. Nežna je i bezbolna metoda koja sveukupno traje oko pola sata.

 

 

SEMINAR HIJALURON PEN 26.11. od 13-17h na Akademiji Purity

Hijaluron pen

VIDI OVDE

KURS ESTETSKO - MEDICINSKIH KOZMETIČKIH TRETMANA - kurs koji objedinjuje sve oblasti tretmana lica u okviru estetske medicine

kurs estetsko - medicinskih kozmetičkih tretmana

VIDI OVDE