Select Page

Kako izgledati mladje u licu

Kako izgledati mladje u licu

Ne postoji žena koja ne želi da izgleda mladje bez obzira na svoje godine. Tokom starenja koža lica gubi na elastičnosti i čvrstini a samim tim koža gubi sjaj. Bez obzira na to koliko godina imali, ako vam je kosa ispucala i suva izgledaćete starije. Svakako sakrijte sede, koje ste možda dobili zbog genetike, a ne zbog godina. Redovno se šišajte, jedite zdravu hranu, a za lepu kosu dobro će doći i masaža temena pre spavanja.

Na sreću mnogih žena postoje rešenja koja će vam pomoći da izgledate dosta mladje. Najvažnije je da redovno negujete kožu. Dobrom negom koža izgleda zdravije a samim tim i mladje.

Kako izgledati mladje u licu i od čega početi?

Na samu čvrstinu kože utiče kolagen koji održava kožu svežom i maldolikom. Proizvodnju kolagena ćete pospešiti unosom vitamina C. Povećajte unos ovog vitamina ishranom. Proteini imaju najvažniju ulogu i treba ih uvrstiti u isranu. Počnite sa ishranom koja ima nemasne izvore proteina. Na svakoj trpezi se mora nači i salata koja takodje mora biti veoma zdrava. Neophodno je da u salatu dodate malo uja jer će na taj način vaše telo bolje apsorbovati vitamine C i E i antioksidanse. Ovi vitamini se bore protiv slobodnih radikala i daju vašoj koži sjaj i mladalački izgled.

Ako već imate dobru ishranu bilo bi neprirodno da koristite puder. Što bude duže stajao na vašem licu onda više ulazi u bore i dodatno ih ističe. Umesto pudera poslužite se toniranom kremom za prikrivanje nepravilnosti. Medjutim ako ne možete da izbegnete rutinu šminkanja svakog dana onda koristite adekvatnu šminku. Adekvatna šminka podrazumeva korišćenje adekvatnih boja šminke za usne, oči i obraze.

 

 

 

Saznajte kako do nežne kože

Pogledajte kako izgleda rad sa pilingom od kafe