Select Page

KAKO IZGLEDA TRAJNA ŠMINKA - sa nastave na kursu trajne šminke

Kako izgleda trajna šminka?

Pre nego što se odlučite na tretman trajne šminke sigurno vas zanima kako izgleda trajna šminka. Pre nego što su razvijene tehnike trajne šmike za ovakve efekte se koristila klasična tetovaža. Klasična tetovaža je znatno gruba i neprirodna tehnika kada je u pitanju delovanje na kožu lica. Često možete videti da su istetovirane obrve zelenog ili plavog pod ton. Ovakve obrve su u početku bile crne ali su vremenom dobile pogrešan ton. Da situacija bude još gora tetovaža se jako teško uklanja. Česte posledice uklanjanja tetovaže su ožiljci koji su vidljivi a samo uklanjanje veoma bolno.

Na prvim fotografijama možete videti kako izgleda trajna šminka obrva rađena pre godinu dana. Takvu trajnu šminku je moguće izmeniti i raditi korekciju. Upravo to smo učinili na ovom primeru. Obrve smo vidno podigli i dodali boju, oblik i definiciju. Ovo je uredno i rad polaznika na završnom ispitu na kursu Trajne šminke. Naš model ima spuštene kapke a oblik obrva taj problem može uspešno ispraviti. Radimo prvo jednu pa drugu obrvu kako bi delovanje anestezije bilo adekvatno. Pre samog rada iscrtavamo oblik obrve kako bi model ili klijent potvrdili da im se zamišljeni oblik dopada. 

I ako već imamo trajnu šminku obrva na licu, ponovo ćemo premeriti njihovu simetriju. Ovaj segment je od izuzetne važnosti jer trajna šminka ima efekat onako kako se i zove – trajan! Takođe, vrši se odabir boje koja će se injektovati u kožu. Koža može biti hladnog, toplog ili neutralnog tona. Veoma je važno proceniti jedan od ova tri tipa kako obrve nakon nekog vremena ne bi bile crvene ili zelene. Pitate se kako izgleda trajna šminka pre prve korekcije? Najverovatnije je da će vam se stvoriti kraste i koža oko obrva će vas zatezati. Pravilna nega i briga o obrvama i koži je ključ u rešavanja ovih neprijatnosti.

POGLEDAJTE VIŠE O KURSU TRAJNE ŠMINKE

????????????????????????????????????????????????????????????????????

POGLEDAJTE KAKO ČISTITI KOŽU

kako ćistiti kožu

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NEVIDLJIVA NADOGRADNJA

image-0-02-05-ac7b4da84461730adc5f67bde0fd01c8cc0464f02ba222d320da7c98eb383917-v-1

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NASTAVA NA KURSU TETOVAŽE

na kursu tetovaže