Select Page

Kako imati čisto lice

Saznajte koji je najbolji piling za lice

Kako imati čisto lice

Kako imati čisto lice?

Čisto lice je odlika redovne i kvalitetne nege koja od vas zahteva jako malo vremena a morate biti svesna da koža sve pamti. Tako da i ukoliko joj i najmanje vremena poklonite ona će svakako izgledati lepše i bolje.

Prvi koraci ka izuzetno čistom licu podrazumevaju pravilno i redovno umivanje. Svakodneno umivanje vam već može rešiti pola posla i to obavezno dva puta i to ujutru i uveče. Umivajte se toplom vodom jer se tada najboje otvaraju pore a potom utrljajte sredstvo za umivanje i isperite ga što toplijom vodom.

Od sredstava za čišćenje lica najbolje je koristiti PURITY preparate (više o tome OVDE) koji će vam dubinski očistiti kožu i pripremiti je za dalju proceduru. Kada se pore otvore lice je tada spremno i za hranljive maske.  Piling lica je izuzetno delotvoran na samo početku pa će Alhpa beta piling Purity kozmetike najbolje očistiti lice. (više o proizvodu OVDE)

Pore možete otvoriti Puffing up gelom koji spada u red nanotehnoloških preparata koji će vam bez upotrebe aparature otvoriti pore. (više o proizvodu OVDE)

Kada su pore otvorene tada se može naneti hranljiva maska poput Purity hidratantne maske (više o proizvodu OVDE). Purity hidratantna umirujuća maska se preporučuje za negu suve i osetljive kože. Veoma je blaga i čini kožu svežijom i mekšom.Nanosi se u tankom sloju i ostavi se da deluje 5 do 7 minuta, ukloniti kozmetičkim sunđerima. Tim redosledom možete vašem licu vratiti potreban sjaj i lepotu.

 

Saznajte koji je najbolji preparat za suvu kožu