Select Page

Kako da potamnite telo Airbrush-om

Kako da potamnite telo Airbrush-om

Umesto da odlazite u solarijum i da se izlažete suncu možete da koristite tehniku samopotamnjivanja. Dobra je vest što imate širok spektar preparata koji uspešno potamnjuju vašu kožu. Pre samog procesa samopotamnjivanja neophodno je da detaljno pripremite kožu. Ta priprema podrazumeva otklanjanje dlačica s predela ogu, preporan i ispod pazuha. Piling je od suštinskog značaja ako želite da imate što prirodniji ten. Da bi imali ujednačen ten morate ukloniti sve mrtve ćelije pre nanošenja sredstva za samopotamnjivanje.Nakon pilinga nanesite laganiji losion kako bi se koža hidrirala. Tehnika samopotamnjivanja se radi airbrush-om u vidu priskanja tela. Postoje razne nijanse kao što su havajska, karipska i brazilska zavisno od toga koliko tamniji ten žeilte. Airbrush-om možete postignuti savršen ten za samo nekoliko minuta.

Kako da potamnite telo Airbrush-om i na koji način se koristi?

Na drugoj strani su kreme za samopotamnjivanje koje se nanose kružnim pokretima i utrljava se kada se proizvod razmaže i ne trlja se do potpunog upijanja u kožu jer boja može početi da se skida. Sprej za samopotamnjivanje se koristi tako što se isprska telo dugim pokretima i dodatno se umasira ukoliko za to ima potrebe.Ako osetite da vam je koža posle nanošenja malo lepljiva i vlažna, ne brinite jer je to je sasvim normalno, ali trebalo bi čekati da se proizvod suši na vama bar pola sata, pa i duže.
Bez obzira na to koji proizvod za samopotamnjivanje koristite, trebalo bi da se uzdržite od znojenja, vežbanja ili plivanja najmanje četiri sata posle nanošenja proizvoda. Najbolje rezultate ćete postići ako samopotamnjivač nanesete pre spavanja. Pošto se boja postiže postepeno, ako želite tamniji ten, planirajte da nanosite preparat dve-tri večeri zaredom dok ne dostignete željenu nijansu. Kada dođete do nijanse tena iz snova, održavajte boju tako što ćete raditi pilinge i ponovo nanositi samopotamnjivač na otprilike svaka tri dana.

Imajte i Vi savršen ten OVDE

 

Pogledajte kako se radi samopotamnjivanje