Select Page

POTAMNJIVANJE TELA AIRBRUSH TEHNIKOM - novo na Akademiji Purity

Potamnjivanje tela Airbrush tehnikom je najbrža i najbezbednija medota za dobijanje preplanulog izgleda kože.

Ovom tehnikom se može potamnjivati i telo i lice.

Proces samog potamnjivanja traje oko 20 minuta i suši se istog momenta.

Ovaj postupak je prirodan, ne zasniva se na hemikalijama već na preparatima dobijenim iz organskih materija. Oni su bez alkohola, bez ulja, bez parabena, bez alergena i dermatološki testirane. Boja traje oko 7 dana a posle toga postepeno bledi. Idealna je za postizanje tamnog tena kada je to potrebno bez izlaganja sunčevim zracima i tretmanima solarijuma.

Akademija “Purity” ovaj tretman nudi kao uslugu a od januara 2016 godine možete pohađati i obuku.

 

 

Airbrush je postupak nanošenja boje na telo u cilju postizanja pravilno osunčanog tela. Postupak je prirodan i ne zasniva se na hemikalijama već na preparatima dobijenim iz organskih materija. Preparat koji se koristi za samopotamnjivanje je na bazi DHA (dihidroksiacetona) koji je odobren za kozmetičku upotrebu od strane FDA (Food and Drug Administration) od 1973. godine.

DHA potiče od rafinisanog šećerne trske i šećerne repe. Taman ten nastaje posle reakcije DHA i aminokiselina iz kože. Boja traje oko 7 dana jer se DHA vezuje za površinski deo kože koji se za to vreme zameni dok se unutrašnji sloj kože ne menja.

Preparati koji mi koristimo su bez alkohola, bez ulja, bez parabena, bez alergena i dermatološki testirani.

 

Ova metoda je idealna za osobe koje žele da postignu taman ten za neku svečanu priliku, a da se ne moraju izlagati dejstvu sunca ili tretmanima solarijumom.