Select Page

Kako da nokti brže rastu

Kako da nokti brže rastu

 

Ako vam je želja da imate duge nokte (duge nokte možete imati i nadogradnjom a više o tome klikom OVDE) , a niste ljubitelj nadogradnje, ne predstoji vam ništa drugo nego da pustite svoje. Možete da koristite mnoge od dodataka hrani namenjenih za bolji rast noktiju i kose, kao što su razni vitamini. Takođe, pažljivo bi trebalo da odaberete jelovnik koji podrazumeva puno povrća i voća, ali i da pijete puno vode.

Vi ste jedna od onih koja vodi računa o svom izgledu i pazi da je sve na svom mestu. Koliko vam je važno da imate lepu frizuru, šminku (više o idejama klikom OVDE)  i odeću tako su vam važni i vaši nokti. Nije svejedno hoćete li kad izađete vani skrivati svoje ruke ili ćete ih ponosno pokazivati.

Pokažite koliko lepi mogu biti vaši nokti uz nekoliko korisnih saveta. Pored toga što će pomoći da vam nokti izgledaju besprekorno tako će i omogućiti brži rast noktiju. Tako je, postoji način kako ubrzati njihov rast.Vodite računa da imate lepe ruke koje ćete uvek ponosno pokazivati i kojih se nećete sramiti. Jer ako ste se sredili od glave do pete, to što su vam ruke ostale neugledne nagrdiće celokupni izgled.

Prvo što bi trebali napraviti je da ne smiete grickati nokte. Radi se o ružnoj navici koju ste ostavili u detinjstvu i koja više nema što tražiti u sadašnjosti. Izbegnite grickanje noktiju da biste imali lepe nokte. (pogledajte kako vam nokti mogu biti veoma efektni klikom OVDE)

Vaši će nokti rasti brže ako obogatite ishranu proteinima. Namirnice koje obiluju proteinima su meso, jaja. Istraživanja su pokazala kako su proteini od velike važnosti za zdrave i čvrste nokte.(pogledajte kako izgledaju dobro sredjeni nokti klikom OVDE)

Bilo bi dobro kada bi mogli izbeći stavljanje acetona koji u sebi ujedno ima sastojak što isušuje nokte. Pronađite neki drugi način uz koji će vaši nokti zablistati i rasti brže nego što ste to mislili.

Nokte bi trebalo rezati redovito. Ovde je prvo reč o higijeni, a s druge strane se izbegava pucanje nokta na vrhu.

Dok obavljate kućne poslove ne zaboravite staviti rukavice, ipak će vas zaštititi od dodira s raznim hemikalijama koji mogu stanjiti vaše nokte.Poslušajte ove savete i pobrinite se da vam nokti budu lepi i uredni, kako bi ih uvek ponosno mogli pokazivati.

Naučite i Vi sve o manikiru i tehnikama nadogradnje na kursu NADOGRADNJA NOKTIJU SA NAIL ART-OM a više o tome klikom OVDE