Select Page

JELENA JOVANOVIĆ I STRUČNI TIM AKADEMIJE - promena boje i stilizovanje frizure

Jelena Jovanović i stručni tim Akademije

 Akademija Purity se brine o izgledu pevačice Jelene Jovanović. Jelena Jovanović je rođena 12. 05. 1990. Proslavila se učeščem u emisiji “Zvezde Granda”. Pored toga što peva Jelena Jovanović i glumi. Glumački talenat je pokazala i u seriji “Savršen dan”. Takođe, učestvovala je u reality show-u “Farma” 2013 godine. Na prvom Pinkovom festivalu koji je održan 28. aprila 2014. je predstavila novi hit Heroj. Održala je sa svojim bendom humanitarni koncert za građane koji su ostali bez domova tokom nemilosrdnih poplava 24. maja u klubu B Jedan, Požarevac.

 

Jelena Jovanović je poznata po svojoj izrazito plavoj kosi. Ona se idealno uklapa uz njen ten i plave oči. Plava kosa zahteva stalnu negu i korekciju boje. Jeleni smo farbali koren kako bi izjednačili boju sa ostatkom kose. Koristili smo farbu na sedmom nivou sa toplim podtonom. Koren farbamo od razdeljka, krećući se ka bočnim stranama kosmatog dela glave. U sekcijama odvajamo kosu sve više prilazeći uhu. Farba deluje na glavi 20 minuta, a zatim se dobro ispira sa dva šamponiranja. Kosu negujemo pakovanjem koje u sebi sadrži arganovo ulje. Farbana kosa, pogotovo ona kod koje je korišćen blanš, je često suvih krajeva. Arganovo ulje iz pakovanja za kosu duboko hrani dlaku i vraća mekoću kosi. 

Jelena Jovanović preferira neobavezne frizure sa volumenom. Takve frizure najčešće nosi na nastupima, gostovanjima pa čak i privatno. Njena plava kose je nijansirana sa više tonova tako da blagi talasi i lokne daju još puniji izgled kose. Nakon što smo kosu dobro osušili stilizovaćemo je pomoću kupe. Kupa daje izgled blagih i opuštenih talasa. Odvajamo sekciju po sekciju uzimajući pramenove srednje veličine. Pramenove uvijamo “od lica” tj na spoljašnju stranu. Jelena je izrazila želju da joj prednji deo kose bude malo opušteniji tako da smo ga uvili četkom i fenom. Obavezno je raščešljati kosu nakon uvijanja i natapirati kako bi dobili što veći volumen. Završavamo stilizovanje lakom za kosu koji učvrščuje frizuru i održava je tokom čitavog dana. 

POGLEDAJTE AKTUELNE FRIZURE ZA 2016-U

frizure 2016

POGLEDAJTE FARBANJE I ŠIŠANJE PAŽ FRIZURE

šišanje i farbanje paž frizure