Select Page

FINALE MALDIVA - studenti druge godine smera Makeup artist radili šminku i frizuru

Finale Maldiva

Reality show “Maldivi” je gotovo a finale Maldiva je bilo izuzetno nepredvidivo. Nakon više od tri meseca, “muzički kamp” Televizije Happy je zatvoren. Stručni tim Akademije i polaznici Akademije su bili uz takmičare tokom celokupnog emitovanja. Nastupi koje ukućani vežbaju tokom nedelje izvođeni su vikendom. Dobijali su različite pevačke zadatke sa imitiranjem pevača. Finale Maldiva je bilo uzbudljivo sa mnogo različitih izvođenja. Posle 116 dana učešća u rijalitiju pobednica reality show-a “Maldivi” je Milica Lukić. U žiriju u finalu bili su Dragan Kojić Keba, Neda Ukraden, Dejan Milićević i novinarka Katarina Lekić, koji su proglasili najboljeg pevača, a to priznanje otišlo je Petru Holovčuku.

 

Takmičarka vesele prirode je iza sebe ostavila dve devojke, Dinu Dijanović i Anu Ostojić, te se posle četiri meseca našla na tronu muzičkog kampa. Izgleda da Milica nije očekivala pobedu: “Hvala svima koji su me podržali i ostali uz mene do kraja. Ostvario mi se veliki san. Ovo nisam ni sanjala. Čuda su zaista moguća” – napisala je pobednica „Maldiva“. U finale Maldiva se, pored, Holovčuka, plasiralo najboljih 18 takmičara: Milica Milanović, Dina Dijanović, Nina i Ana Ostojić, Ana Marija Džambasov, Ana Mirković, Marijana Lango, Stefan Luković, Jovana Tančić, Filip Uskoković, Aleksandra Stojanović, Milica Lukić, Endrina Đutović, Dalibor Maksimović, Miloš Inđić, Mile Manasijević i Darko Šimonjin.

 

 

 

Finale Maldiva se pripremalo nekoliko sati. Studenti druge godine smera Makeup artist i profesori praktične nastave radili su frizuru i šminku za nastupe. Završni nastupi su zahtevali glamur i sjaj. Radili smo tehnike šminkanja očiju catty eyes, smokey eyes,otvorena banana i ostalo. Koristili smo dosta šimera, eyeliner, veštačke trepavice, crvenim karmin i ostale elemente scenske šminke. Studenti su predmet scenke šminke pohađali na prvoj godini na svom smeru. Ovo je za njih samo jedna od mnogih praktičnih nastava koje su pohađali. Još mnogo snimanja, fotografisanja i događaja ih čeka u toku školovanja.

POGLEDAJTE ATMOSFERU SA NASTUPA

img_20160916_141733

POGLEDAJE IZBOR ZA MISS SRBIJE 2016

dscn3987

POGLEDAJTE VIŠE O FACE PAINTU

dscn3769

POGLEDAJTE VIŠE O BUTTERFLY TEHNICI ŠMINKANJA

butterfly tehnika šminkanja