Select Page

FILIP ĐUKIĆ NA PURITY TRETMANU LICA - preventivna anti age nega

Filip Đukić na Purity tretmanu lica

 

Akademiju Purity je posetio Filip Đukić, učesnik Farme 7. Današnjem klijentu smo na Akademiji za estetiku  i kozmetologiju radili  preventivni anti-age tretman i tretman hidratacije. Za početak tretmana naneli smo Purity Cleansing gel, koji služi za skidanje nečistoća sa predela lica, vrata i dekoltea. Ovaj preparat ima veoma efikasno dejstvo kada je u pitanju koža. Laganim kružnim pokretima smo umasirali preparat i odstranili ga sa vodom.  Budući da Filip Đukić ima osetljivo lice, odlučili smo da posle nanešenog gela stavimo NMF enzimski piling. Razlika između klasičnog mehaničkog pilinga i enzimskog, je ta što se enzimski piling  ne utrljava u kožu.

Filip Đukić na Purity tretmanu lica

Maneken Filip Đukić, učesnik Farme 7., poznatiji kao član sastava Degeneracija, sa kojim snima zanimljive i smešne video klipove. Što se tiče njegovog  izgleda, FIlip Đukić veoma veliku pažnju posvećuje svom telu. Redovno posećuje teretane, gde ujedno provodi najviše vremena. Što se tiče kozmetike, Filip Đukić  kaže da jedino što koristi redovno jeste preparati za kosu, krema za lice i telo. Filip Đukić je posetio Akademiju za estetiku i kozmetologiju Purity, sa ciljem da isproba tretman hidratacije i preventivni anti-age tretman.

Filip Đukić na Purity tretmanu lica

Posle odrađenog pilinga, klijentu smo naneli Purity Alpha-Beta kiseline, na regiju kože lica i vrata. Vreme trajanja hemijskog pilinga je iznosio 3 minuta. Ovaj preparat, uklanja izumrle ćelije sa površine kože, stoga   uklanja  hiperpigmentacije  i sprečava nastanak novih. Takođe, nakon serije tretmana se mogu videti rezultati na rubovima bora koji znatno postaju plići. Nakon Alpha-Beta kiselina, sledila je umirujuća maska na bazi Kaolina, zelene i bele gline kao i meda. Vreme trajanja umirujuće make iznosila je 7 minuta. Kao završna nota ovog tretmana sledela je zaštitna krema iz kolekcije Purity. Ovaj preparat sadrži UV zaštitu sa faktorom 50 %, hidrirajući kompleks koji zadržava prirodnu vlažnost lica toko sunčanih dana.

POGLEDAJTE TRETMAN SA KRISTINOM ČANKOVIĆ

Snapshot - 251

POGLEDAJTE VIŠE O NMF MULTIVITAMINSKOJ MASKI