Select Page

FASHION PROVOCATION LESKOVAC - pokrovitelj, Akademija Purity

Fashion  provocation Leskovac

Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity bila je pokrovitelj za ovogodišnji Fashion provocation Leskovac. Ova manifestacija se održala u saradnji sa agencijom S.N.O.B. Organizator Agencija SNOB koja je kroz nekoliko različitih manifestacija ovog karaktera došla do konačnog naziva Fashio Provocation. Ono što se ne vidi na pisti je tim u backstage-u koji broji mnogo članova. Od frizera, šminkera i stilista preko organizatora, voditelja, dizajnera, manekena i asistenata. Fashion provocation Leskovac je posetio veliki broj znatiželjnih poštovalaca mode i stila. 

Ovogodišnji Fashion provocation Leskovac obeležile su kreacije koje po svojim modelima podsećaju na modu 18. i 19. veka uz prizvuk današnjih modnih pravila. Šeširi i duge haljine sa nekim zanimljivim modnim detaljima oko struka daju ženskoj figuri potpuno novi izgled prilagodjen za svakodnevnu priliku. To i jeste krajnji cilj ovog fashion dogadjaja da sva modna pravila postanu individualna pravila koja može da postavlja samo osoba koja tu kreaciju nosi. Dakle dizajneri Purity Fashion provocation-a u Leskovcu stvarali su svoje vidjenje žene pre svega kao ideal lepote i stila. Šarenilo boja uklopljeno je tako da svetsku modnu scenu bolje približava ljubiteljima ove manifestacije. Uklopljenost boja odaje utisak izuzetne talentovanosti dizajnera kao i smelost da na tržištu zavladaju neka druga pravila.  

Fashion provocation Leskovac

Fashion provocation Leskovac je obilovao dizajnerima koji su nastupali sa vizijom o budućnosti ženske mode uopšte. Sloboda i jednostavnost u odevanju bili su glavni principi kojima su se vodili. Nositi ovakve modele haljina svakako zahteva posebnu sofisticiranost i odnos prema stilu kao prema nečemu za šta treba živeti. Kreacije su bile izuzetno jednostavne a opet dovoljno drugačije da malo više razmišljate o definisanju mode i stila u 21. veku. Na kraju svega ovoga treba zaključiti da žena može stvarati svoja modna pravila tek onda kada oseti važnost uloge da mora promerati granice. Na “Fashion provocation Leskovac” smo naučili da je žena jaka i stabilna tek kada nosi ono što joj pripada.  

POGLEDAJTE KAKO JE PROTEKAO PURITY FASHION PROVOCATION

purity fashion provocation

POGLEDAJTE VIŠE O BLOGOMANIJI 2016

blogomaniji 2016