Select Page

AKADEMIJA PURITY NA BLOGOMANIJI 2016 - atmosfera sa događaja

Revije na Blogomaniji 2016

Prva revija održala se u prostorijama hotela Arena u Mariboru sa početkom u 22h 08.06. Reviju na samoj Blogomaniji 2016 imala je čast da otvori kreatorka Matica Velera iz Slovenije, a odmah za njom tu čast je imala i kreatorka Luna iz naše prestonice. Manekenke su na očima nosile 3D tehniku sa ružom u boji mesa na obe revije. 
Drugog dana na Blogomaniji 2016 revija se takodje održala u prostorijama hotela Arena u Mariboru. Prvu reviju drugog dana imala je čast i zadovoljstvo da otvori naša poznata kreatorka Zorana Miličić. Ona je za makeup odabrala jake konture lica, sa tamno-ljubičastim karminom.Na očima su nosile naočare koje su bile zaštitni znak cele kolekcije. Odmah posle Zoranine revije na pistu je izašla kreatorka Luna, koja je i prvog dana Blogomanije održavala svoju reviju, ali ovaj put je promovisala svoju letnju, večernju kreaciju. Make up je bio sličan kao i na prosloj reviji, 3D tehnika je rađena na očima, dok su usne ovaj put bile naglašene.

Trećeg dana na Blogomaniji 2016 revija se održala u kristalnoj dvorani hotela Habakuk u Mariboru sa početkom u 22h. Reviju trećeg dana je imala zadovoljstvo da otvori naša poznata novinarka i tv lice. Ona je jedna od retkih žena na našim prostorima koja je proglašena za ženu sa najviše stila, kreatorka Snežana Dakić. Njena kolekcija je namenjena ženama u zrelim godinama, kao i mlađim devojka koje vole poslovni i ozbiljni stil odevanja. Odmah posle njene revije na pistu su izašle miss Srbije za 2009-u godinu, kao i novinarka, tv lice, blogerka Hana Hadžiavdagić koje su nosile modele jednog od naših najpoznatijih kreatora Bate Spasojevića. Šminka za ove dve revije je bila ista. Crni catty eyes sa naglašenim konturama lica, dok su na usnama imale ruž u boji mesa.
Četvrtog dana Blogomanije revija se održala u prostorijama hotela Habakuk u Mariboru sa početkom u 22h. Čast i zadovoljstvo da zatvori revije na Blogomaniji 2016 pripalo je kreatorki Sanji Veličković čija je kolegcija bila pravi letnji užitak u jarkim tonovima. Make up je pratio Sanjinu kolekciju, tako da je korišćena blaga sekna na kapcima, dok je ruž pratio odevne kombinacije.

POGLEDAJTE PRIPREMU ZA BLOGOMANIJU 2016

Vidimo-se1-300x169

POGLEDAJTE BEČKI OSKAR POPULARNOSTI

DSCN7835