Select Page

NADOGRADNJA TREPAVICA DLAKA NA DLAKU - prirodna i postojana tehnika nadogradnje

Nadogradnja trepavica dlaka na dlaku

Metoda nadogradnje trepavica dlaka na dlaku je postojana i metoda veoma prirodnog izgleda. Ova metoda se može praktikovati u svakom godišnjem dobu a posebno je pogodna za letnji period. Nanošenje maskare tokom vrelih letnjih dana nije uvek praktično. Često se posle nekoliko sati maskara istopi i razmaže. Nadogradnja trepavica dlaka na dlaku zamenjuje nanošenje maskare a pri tom produžuje trepavice i stvara wow efekat. Sa trepavicama se može bez brige boraviti na plaži jer morska voda i voda uopše, ne uništavaju nadogradnju.

Princip nadogradnje trepavica se bazira na izdvajanju svake prirodne dlake pincetom i aplikaciji jedne veštačke. Lepak koji se koristi za aplikaciju trepavica je lepak poslednje generacije što znači da ne izaziva alergije, veoma se brzo suši, ima tamno sivu boju i traje i do 6 nedelja.

Rast prirodnih trepavica je potpuno nesmetan. To se postiže tako što se svaka veštačka dlaka lepi na po jednu prirodnu tik uz kožu ali ne na kožu. Ukoliko bi veštačka trepavica, prirodna trepavica i koža tj kapak bili vezani došlo bi do neprijatnog osećaja. Prirodna dlaka raste ali je zaustavlja veštačka koja je na koži. Tada dolazi do bola, bockanja i kidanja dlake.

Održavanje nadogradnje trepavica metodom dlaka na dlaku je veoma jednostavno. Prvih 24h nakon nadogradnje se trepavice ne smeju kvasiti. Nanošenje senke za oči je dozvoljeno ukoliko se uklanja skidačima šminke koji u sebi ne sadrže nikakva ulja i masnoće. Ovakve materije će oslabiti lepak, učiniti ga nestabilnim ili potpuno ukloniti. 

NAUČI NADOGRADNJU TREPAVICA DLAKA NA DLAKU

dlaka na dlaku

POGLEDAJ VIŠE O RUSKOM VOLUMENU NADOGRADNJE TREPAVICA

IMG_1393_sashas-lashes-luke-copy