Select Page

JEDNI OD DESET NAJBOLJIH - Akademija Purity u Makeup artist magazine

Jedni od deset najboljih

Naša Akademija je među deset najboljih makeup akademija sveta!
Čast nam je i veliki ponos to što smo od strane jedinog svetskog stručnog časopisa “Makeup magasine” uvršteni među deset najboljih makeup škola na svetu. Pored naših profesora, međunarodno priznatih stručnjaka u oblasti makeup umetnosti, svakako da su ovom izboru doprineli i naši studenti i polaznici akreditovanih akademskih kurseva profesionalnog šminkanja, scenske šminke, filmske šminke, specijalnih filmskih efekata, trajne šminke, japanskog iscrtavanja obrva, nadogradnje obrva, nadogradnje 4D trepavica, airbrush tehnika, manikira, nadogradnje, izlivanja i nail art-a i drugih predmeta i kurseva koji se izučavaju na Akademiji za estetiku i kozmetologiju Purity. Informacije o nama, ovaj prestižni časopis, objavio je na svom sajtu na sledećem linku: https://makeupmag.com/…/academy-of-aesthetics-and-cosmetol…/

Jedni od deset najboljih

Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity je predstavnica York Univerziteta i Fakulteta za medicinsku kozmetiku za Evropu. Pored trogodišnjih i četvorogodišnjih visokih studija, estetike i kozmetologije, makeup umetnosti i wellness i spa terapija, Akademija Purity nudi preko 50 stručnih obuka, kurseva, usavršavanja i specijalizacija. Savremeno društvo ima potrebu za sve većim brojem novih zanimanja, što predstavlja ozbiljan izazov za obrazovni sistem. Akademija za estetiku i kozmetologiju “Purity” u Beogradu je spremna da odgovori na te izazove. Spajajući koncept savremenog, američkog sistema obrazovanja i tradicije, izraelske stručnosti, nudi obrazovanje za najtraženija zanimanja iz oblasti nege lepote i estetike.

Jedni od deset najboljih

Kao jedni od deset najboljih akademija naši studenti smera makeup artisti i polaznici različitih obuka za makeup pohađaju mnoge praktične nastave na različitim snimanjima, fotografisanjima, revijama, snimanju spotova, u pozorištu, na filmu, na serijama i ostalo. Naši polaznici su bili deo serije “Urgentni centar”, filma “Afterparty”, filma “Srce u anesteziji”, show-a “Pinkove zvezde” i “Pinkove zvezdice”, Serbia Fashion Week-a, BAFE-A, izbora za Miss Srbije, priprema za finale Miss Srbije u Grčkoj, modnih editorijala za Telegraf, GO2 Halloween-a, predstava FDU-a, snimanju spotova Danijela Đurića, Bobana Rajovića, Tanje Savić, Darka Lazića, folklora ambasade Malezije, emisije Tvoje lice zvuči poznato i mnogih drugih dešavanja.

POGLEDAJTE VIŠE O TIMU AKADEMIJE PURITY

gotovo2

POGLEDAJTE VIŠE O AKADEMIJI U MAKEUP MAGAZINU

Make-UpArtist_Logo_300x100-white1

POGLEDAJTE VIŠE O MAKEUP STUDIJAMA

DSCN0132