Select Page

CVIJA I LAPSUS BEND - šminka i frizura Akademija Purity

Cvija i Lapsus bend

Cvija i Lapsus bend nedavno su snimili spot za njihovu novu numeru “Horoskop”. Kao što i sam naziv pesme kaže, u spotu su se našli različiti motivi horoskopskih znakova. Tim Akademije Purity bio je zadužen za šminku i frizuru nekih od znakova, tačnije za ovna i škorpiju. Za masku ovna smo koristili kombinaciju body arta i specijalnih efekata. Prvo smo svu kosu modela povukli u nazad i dobro fiksirali. Zati, čitavo telo smo prekrili belom bojom za body art. Na ovom modelu je radilo nekoliko članova tima kako bi uštedeli na vremenu. Rogovi su urađeni odvojeno pomoću materijala koji se koriste za dobijanje specijalnih efekata. I rogove smo takođe prekrili belom bojom. Znak škorpiona je bio nešto jednostavniji a šminka i frizura prilagođeni znaku. Koristili smo duge umetke za kosu koje smo stilizovali tako da podsećaju na rep škoripiona. Koristili smo dosta eyelinera i crne boje kako bi postigli efekat opasne životinje tj škorpiona.

Cvija i Lapsus bend

Lapsus bend dolazi iz Kalesije i nastao je pre tri godine. Osnovali su ga gitarista Mahir Osmanović i bubnjar Mumin Korajac. Svoje prve muzičke korake načinili su kao rok sastav. Članovi ovog benda su se konstantno menjali, tako da je kroz ovu ekipu prošlo mnogo pevača i muzičara. S vremenom njihov muzički pravac se promenio, pa sada rade obrade domaćih pesama. Skoro su izdali svoju prvu autorsku pesmu.

Cvija i Lapsus bend

U ovoj pesmi, kao glavni izvođač predstavljen je Stefan Cvijović Cvija. Rođen je 3. avgusta 1989. u Beogradu. Od 2006. bavi se muzikom, sarađivao je sa mnogim izvođačima kao što su Rasta, Ana Mašulović, Deniro, Frka, kao i sa jednom od najpopularnijih grupa, Elitnim odredima. Takođe je sarađivao sa Markom Stojkovićem — MC Stojanom, Dadom Polumentom, MC Yankoom, Darom Bubamarom,Connectom i mnogim drugim. Završio je fakultet za dizajn zvuka.

POGLEDAJTE VIŠE O TELEGRAFOVOM MAKEUP IZAZOVU

telegrafov makeup izazov

POGLEDAJTE VIŠE O PEPELJASTO PLAVOJ KOSI

pepeljasto plava

POGLEDAJTE VIŠE O METALIK SENKI ZA OČI

dscn5100