Select Page

TELEGRAFOV MAKEUP IZAZOV - žiri emisije Akademija Purity

Telegrafov makeup izazov

Telegrafov makeup izazov je jedan od izazova koje modeli kompanije Miss Yu uspešno ispunjavaju. Ovo je projekat u kojem se modeli kompanije Miss Yu takmiče u različitim disciplinama. Do sada smo mogli da vidimo emisiju u kojoj modeli kuvaju ručak za 300 dinara, zatim hodanje po neobičnoj pisti a sada i makeup izazov. Zadatak im je bio da same rekreiraju izgled koji će nasumično izvući. Stavili smo pred njih nekoliko poznatih “look-ova” poznatih pevačica. Zadatak koji izvuku moraće da ponove a Lejla Biševac, predstavnik naše Akademije, kao žiri će dati ocene. Sa kompanijom Miss Yu smo na mnogim snimanjima, pripremama, izboru za Miss i mnogim dešavanjima tako smo tu kao stručni žiri za Telegrafov makeup izazov.

Telegrafov makeup izazov počeo je uvodnom reči mentora a zatim i predstavljanjem devojaka. Poznate pevačice koje su izvukle kao zadatak bile su Madona i Beyonce. Nakon što smo videli i ostale fotografije devojke su odahnule pošto su dobile najlakše zadatke. Nakon nekoliko saveta profesorke Lejle Biševac, krenule su sa ispunjavanjem izazova. Trudile su se da se maksimalno približe šminci sa fotografija a jedna od njih je imala čak i razmazanu šminku kao što je u muzičkom spotu. Učesnice izazova kažu da se često šminkaju i veoma dobro poznaju proizvode sa kojima sada rade. Ipak, postići profesionalan izgled kao na fotografijama nije ni malo lako.

Telegrafov makeup izazov je uspešno obavljen. Pbednica je učesnica koja je dobila zadatak da kopira šminku Madone. Profesorka Lejla biševac, predstavnik naše Akademije kao žiri, odlučila je da je njena šminka približnija originalu. Kod šminke Beyonce sa fotografije je nedostajalo nekoliko elemenata i veoma bitan – karmin. Telegrafov makeup izazov je samo jedan u nizu koji nas očekuju svakog četvrtka. Sa kompanijom Miss Yu sarađujemo već duže vreme i rado ćemo im biti stručni žiri u izazovima lepote u ovoj emisiji. 

 

POGLEDAJTE CELU EMISIJU OVDE

POGLEDAJTE VIŠE O SPOTU GLAS NE ŽICE

glas ne žice

POGLEDAJTE VIŠE O ŠMINCI KOJA ISTIČE

šminka koja ističe

POGLEDAJTE VIŠE O MISS SRBIJE ZA HELLO PARTY

dscn5183