Select Page

CHANCE MODEL MENAGEMENT - frizura za snimanje, studenti druge godine, smer Makeup artist

Chance model menagement

Chance model menagement je kompanija koju je osnovala Jelena Marjanović – bivši model i Miss Srbije 2009. Nakon deset godina iskustva u modi i diplomiranja na Pravnom fakultetu odlučila je da iskoristi svoje iskustvo i pomogne modelima da napreduju. Podigla je internacionalnu Chance model agenciju sa sedištem u Beogradu. Agencija je specijalizovana u vođenju poslova za modele i još važnije, u njihovoj pripremi da stanu pred kameru. Kažu za sebe da su jedan od rektih timova koji rade sa modelima na način na koji to oni čine.

Chance model menagement gradi svoje modele ne samo da postanu odlični u svom poslu već i individue sa kojima je uživanje i čast raditi. Tokom svih snimanja tim koji podržava modele su: Luka Trajković – direktor fotografije, Nataša Miljković – makeup artist i Akademija Pruity – frizura. Kao što je već poznato u našoj zemlji naša mreža klijenata i partnera raste iz dana u dan.

Studenti druge godine smera Makeup artist radili su frizure na prikazanim fotografijama. Ideja je bila lepršavi izgled bez previše truda. Za postizanje ovakvog izgleda neophodno je korisiti kupu, presu, sprej za fiksiranje, penu za volumen i češalj za tapiranje. Započinjemo uvijanjem pramenova različitih debljina u različitim smerovima. Nikako ne želimo savršenu i uglađenu kosu.

Pramen oko prese ili kupe zadržavamo nekoliko sekundi i sa nekoliko neravnomernih pokreta. Nakon delovanja toplotom kosu razdvajamo prstima i na sam koren nanosimo penu za volumen. Ostatak pene provlačimo prema krajevima i utrljavamo između prstiju. Dodatno tapiramo teme glave kako bi dobili teksturu na samom vrhu. 

POGLEDAJTE VIŠE O ŠMINCI STAROG HOLIVUDA

šminka starog holivuda

POGLEDAJTE VIŠE O SNIMANJU ZA IDJ VIDEOS

idj videos

POGLEDAJTE VIŠE O EDITORIJALU SA EDITOM ARADINOVIĆ

sa editom aradinović