Select Page

Editorijal sa Editom Aradinović

Na Telegrafovom portalu možete pogledati novi editorijal sa Editom Aradinović. Edita je blistala na snimanju modnog editorija za Telegraf i još jednom je pokazala zašto je smatraju za jednu od najseksepilnijih pevačica. Grupa “Ministarke” osnovana je 2013. godine u Beogradu, a čine je prelepa Edita Aradinović, Ana Mašulović, Ivana Eremić i Ivana Rudić. O kvalitetu grupe govori i činjenica da su ove dame sarađivale sa Severinom na pesmi “Uno momento” koja je ostvarila veliki uspeh u regionu. “Trenutno radimo na pesmama za novi album koji naporno spremamo već dosta vremena. Planiramo da svaka pesma na njemu bude ekranizovana i sa sigurnošću mogu da kažem da fanove čeka nešto novo i nesvakidašnje”, otkriva Edita.

 

Šta god da je u pitanju, Edita to radi sa vanvremenskim stilom i elegancijom. “Muzika, nastupi i fotografisanje su stvari u kojima maksimalno uživam jer mi pružaju priliku da se oslobodim”, dodaje ona. Za ovaj Telegraf editorijal poznata pevačica se odlučila za toalete mladih dizajnerki Nine i Nele Pena koje su želele da naprave haljine za samouverene žene, koje smeju da se usude da nose seksi i neke drugačije komade garderobe. I to im je po očigledno uspelo u okviru modnog brenda “PENNA Atelier“. Sa Editom Aradinović smo imali izuzetnu saradnju tokom priprema za ovaj editorijal. 

Sa Editom Aradinović smo uživali u prelepom ambijentu luksuznog hotela “Allure Caramel Hotel“. Za njen besprekoran izgled pobrinuo se naš tim stručnjaka a fotografije je snimila Aleksandre Bogićević. Stil za editorijal je glamurozan i ženstven pa smo težili da i šminka bude takva. Koristili smo bronzane nijanse koje najviše odgovaraju njenom tamnom tenu. Na očima smo koristili nijanse boje kajsije kako bi zagrejali čitav “look”. Ona božava da nosi catty eyeliner koji je nosila i ovog puta i na donjem i na gornjem kapku.

POGLEDAJTE VIŠE O PRIPREMI ZA SNIMANJE OVOG EDITORIJALA

POGLEDAJTE VIŠE O DVANAEST ZNAKOVA LEPOTE

dvanaest znakova lepote

POGLEDAJTE VIŠE O PROFESIONALNOJ ŠMINCI NA SPOTU

profesionalna šminka na spotu