+381607237853 akademija.purity@gmail.com

KAKO DELUJE BIOPTRON APARAT? - revolucionarni medicinski aparat

Kako deluje Bioptron aparat

Bioptron aparat je revolucionarni, medicinski aparat za svetlosnu terapiju koji je baziran na tehnologiji koja je dobila Nobelovu nagradu, precviđen za neinvazivno lečenje i prevenciju kod velikog broja medicinskih stanja kao što su: artritis, bol u ramenu, sportske povrede, akne, rane. Takođe koristi se i kao prevencija kod prvih znakova starosti. Bioptron je najbolji antiaging aparat izabran na Evropskom kongresu i antiaging medicine u Parizu. Klinička istraživanja su pokazala da Bioptron ima pozitivno, stimulativno dejstvo na fibroblaste, ćelije u koži koje su odgovorne za proizvodnju kolagena i elastina. Takodje umirujuće i regenerativno dejstvo na koži, Bioptron je našao primenu i nakon tretmana mezoterapije, PRP – tretmana sopstvenom krvnom plazmom, hijaluronskih filera, nakon liftinga kože lica mezonitima, pilinga, različitih laserskih procedura, a čak i kao dopunske terapije kod tretmana kose i nakon transplantacije kose.

Bioptron medicinska svetlosna tehnologija obezbeđuje svetlost sledećih karakteristika: polarizovana, polihromatska, nekoherentna i svetlost niske energije.

Linearna polarizovana svetlost – Bioptron svetlosni talasi kreću se u paralelnim ravnima, višeslojni optički sistem vrši polarizaciju Bioptron svetlosti do 95%, Bioptron svetlost prodire optimalno na tkiva i deluje biostimulativno na imunološki sistem što obezbeđuje brže i efikasnije lečenje.

Polarizovana svetlost (razne boje od 480-3500 nm) – širok raspon svetlosnih dužina koji obuhvata spektar vidljive svetlosti i deo infracrvenog spektra, zraci različitih talasnih dužina prodiru u kožu do različite dubine i podstiču aktivaciju ćelija, ubrzavaju lokalnu cirkulaciju krvi i stimulišu regenerativne procese u celom organizmu. Nema Uv zračenja. Bez rizika od opasnih efekata.

Nekoherentna svetlost – doprinosi bržem, bezbednom, bezbolnom i efikasnom lečenju. Koherentna svetlost je veoma jakog intenziteta, potencijalno veoma opasna, može doći do oštećenja tkiva.

Svetlost niske energije – podstiče prirodno izlečenje, omogućava precizno doziranje, konstantan i postojan intenzitet od 2,4J/cm2 u minuti (bezbedna doza svetlosti).

Bioptron svetlost svojom patentiranom i jedinstvenom kombinacijom karakteristika, podstiče i ubrzava izlečenje, kao i oporavak pacijenta odnosno klijenta.

UNAPREDI SVOJE ZNANJE KOZMETIČARA

funkcije čišćenja kože

OVDE

POSTANI PROFESIONALNI KOZMETIČAR

funkcije čišćenja kože

KLIKNI OVDE