+381607237853 akademija.purity@gmail.com

BB GLOW

BB glow

BB glow je nano tretman koji doživljava sve veću popularnost, budući da se efekti samog tretmana osećaju tokom 4 meseca! Rezultat je besprekoran ten, koji ima prirodan sjaj, a pore se gotovo i ne primećuju. Pozitivno je i to što sam tretman ne zahteva posebnu negu i promene u svakodnevnoj rutini. Odmah posle tretmana, možete nastaviti sa svojim aktivnostima. U retkim slučajevima, osetićete privremenu iritaciju, zatezanje ili crvenilo.

Sam tretman traje oko 2 sata. Prvi korak je čišćenje lica, čime se stabilizuje Ph vrednost kože. Sledi eksfolijacija, odnosno piling i uklanjanje mrtvih ćelija kože. Zatim sledi terapija zelenim svetlom (Green Light Therapy) i nakon toga se pomoću MGF (Multiple-Growth Factor) ampula postiže prirodan sjaj kože lica.

Benefiti BB glow tretmana su brojni: podstiče proizvodnju kolagena, bori se protiv neujednačene pigmentacije, redukuje inflamatorne procese na koži i neguje kožu pre i posle izlaganja UV zračenju. Rezultati su vidljivi odmah, a uz regularne sesije, mogu potrajati i više od 4 meseca. Sve komponente potiču od prirodnih materija, tako da nema straha od hemijskih reakcija na koži lica. Redukuje i probleme s ožiljcima od akni i hidrira kožu.

Nakon tretmana, ten neće ostavljati trag na odeći, budući da je supstanca u sloju epidermisa, a ne na površini kože. Nije reč o visoko intenzivnoj proceduri, poput tetoviranja ili microbladinga. Sam tretman je siguran i nije bolan, a pore neće ostati začepljene. Nega kože lica nakon tretmana se bitno ne menja. Odmah nakon tretmana izbegavajte saune, šminku i teretanu. Redovno nanosite kremu sa zaštitnim UV faktorom.

Pored svih pozitivnih svojstava, ipak vodite računa da je BB glow invazivan tretman. Svaki tretman koji podrazumeva ubrizgavanje materije u dublje slojeve epidermisa, pomoću određenog aparata, može izazvati iritiaciju i neželjene posledice. Posebna pažnja se savetuje trudnicama i porodiljama, kao i osobama koje imaju osetljivu kožu ili kožne bolesti. Pre bilo kakve procedure, posavetujte se sa dermatologom.

 

UNOŠENJE BIOAKTIVNIH SUPSTANCI KROZ TRETMAN MEZOPORACIJE

mezoporacija

VIDI OVDE

KURS AIRBRUSH - POTAMNJIVANJE TELA

AIRBRUSH

VIDI OVDE