+381607237853 akademija.purity@gmail.com

BAHOVE KAPI I MASAŽA

BAHOVE KAPI I MASAŽA

Bahove kapi ili Bahove cvetne kapi, su efikasan način za prevazilaženje neraspoloženja i neprijatnih stanja sa kojima se čovek neminovno susreće. One pomažu čoveku da vrati smisao života i uhvati se u koštac sa svakodnevnim problemima. Bahov praktičar svakog pojedinca posmatra kao jedinstvenu, autentičnu licnost, nastojeći da mu podigne svest o odgovornosti za sopstveni život. Svakom čoveku se pristupa na poseban način, bez šablona i nekih posebnih zahteva. Bahov praktičar usmerava osobu da se hrabro i svesno suoči sa životom, da ne potiskuje svoje mogućnosti i ne sumnja u sebe, bežeci u apatiju, strahove i beznađe. Razgovor između Bahovog praktičara  i klijenta je baziran na obostranom poverenju, razumevanju, uvažavanju i željama da se zajednickim snagama reši problem.

Bahovi cvetni preparati  namenjeni su isključivo za  naša emotivna i mentalna stanja,  uravnotežavaju negativne emocije, pomažu nam  da razvijamo  svoje pozitivne snage i tako omogućavaju i naše fizičko ozdravljenje. Bahovi cvetni preparati su savršeno sigurni za celu porodicu i koriste se u celom svetu sa velikim uspehom od strane medicinskih radnika, komplementarnih zdravstvenih stručnjaka, praktičara.

Postoje 38 pojedinačnih cvetnih preparata i jedna mešovita kombinacija koje dr. Bach  naziva krizni mix i koji je  poznat kao Rescue Remedy. On se koristi za hitnu pomoć kada smo u panici, traumatizovani, šokirani, nervozni itd. Pojedinačne cvetne esencije se mešaju kako bi bile pogodne za tretiranje različitih negativnih mentalnih stanja. Tako je moguće napraviti  gotovo 293 miliona različitih kombinacija, koje odgovaraju  individualnim  emotivnim stanjima.

Primeri  problema koji se mogu rešiti Bahovim kapima:

  • problemi sa spavanjem – noćne more, nesanice, nedostatak energije, brige, stres, napetost, ljutnja, nasilničko ponašanje, žalost, tuga, šok, životne promene, zaštita od spoljnih uticaja, promene raspoloženja, nedostatak samopouzdanja, razdražljivost, nestrpljivost, netolerancija, bes, ispiti, loša koncentracija, razne vrste strahova….
  • Masaža Bahovim esencijama pomaze kod problema sa spavanjem, nedostataka energije, brige, stresa, napetosti, ljutnje. Takođe, pomaže pri otklanjanju žalosti i tuge. Pruža zaštitu od spoljnih uticaja.
  • Posebno je dobra kod ljudi koji imaju problema sa promenom raspoloženja, nedostatka samopouzdanja, razdražljivosti, nestrpljivosti, nemira, loše koncentracije i raznih vrsta strahova.
  • Posle ove masaže osećaćete harmoniju i lakoću u telu.
  • U sklopu ove masaže radi se i masaža stopala, vrata i glave.

 

U ZDRAVOM TELU ZDRAV DUH - STUDIJE ZA WELLNESS I SPA TERAPEUTA

wellness i spa

VIDI OVDE

NAJBOLJA ULJA ZA NEGU I MASAŽU LICA

NAJBOLJA ULJA ZA NEGU I MASAŽU LICA

VIDI OVDE

KURS ANTICELULIT PROGRAMA

ANTICELULIT MASAŽA

VIDI OVDE