+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Alternativa hirurškoj liposukciji - KAVITACIJA

Alternativa hirurškoj liposukciji – KAVITACIJA

Kavitacija je revolucionarna, bezbolna metoda nehirurškog, trajnog uklanjanja celulita i masnih naslaga. To je jedina efikasna alternativa hirurškoj liposukciji. Patentirana je u 50 zemalja širom sveta i ima sve međunarodne akreditacije.

KAKO DELUJE KAVITACIJA?

Niskofrekventni ultrazvučni talasi pretvaraju čvrste masne ćelije u tečne i time omogućavaju njihovo izbacivanje iz organizma, tako što se oslobođena mast usmerava u limfne sudove i eliminiše iz tela prirodnim putem uz pomoć limfne drenaže. Vakum limfna drenaža se pokazala kao najefikasnija, a uz to je bezbolna i prijatna.

Tretiranje stomaka, butina, kolena, regije oko kukova, na zadnjici i nadlakticama daju odlične rezultate. Sama činjenica da se tretman kavitacije upoređuje sa efektima koji se postižu liposukcijom, dovoljno govore o njenoj efikasnosti.

Za eliminciju celulita potrebno je 4-6 tretmana jednom nedeljno, ali rezultati su vidljivi već posle trećeg tretmana (21dan). Sa ovim tretmanom može se rešiti problem pivskog stomaka koji je čest kod muškaraca.

– rezultati su odmah vidljivi i dugotrajni

– ne postoje negativne posledice, koža je nakon tretmana zategnuta bez tragova crvenila i neravnina

– posle tretmana jednostavno ustanete i nastavite sa svojim obavezama

Kavitacija je jedini nehirurški neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl. Metoda koristi novopatentiranu ultrazvučnu terapiju, talase određene frekvencije, fokusirane kroz kožu na specifičnu dubinu, ciljajući masne ćelije u potkožnom tkivu. Tako usmerena energija talasa deluje isključivo na masne ćelije – membrane pucaju, masnoća se izliva u međućelijske prostore, a zatim se prirodno, uz pomoć prisutnih enzima, razgrađuje i limfnim sistemom elimniniše iz tela.

Kavitacija je prava metoda za Vas ako pripadate grupi zdravih žena i muškaraca, svih godina, prosečne telesne težine, koji ne mogu da se oslobode izvesnih upornih naslaga, a uprkos dijetama ili vežbanju, a ne želite da se podvrgnete rizicima, troškovima i oporavku kod hirurške liposukcije. Idealni kandidati su osobe sa BMI (body mass index) od 19 do 30.

Izmereni gubitak se ne vraća, jer se te uništene masne ćelije ne regenerišu, te tako ne postoji opasnost od tzv. „jo-jo“ efekta. Svakim narednim tretmanom telo se sve više i lepše reoblikuje, a takođe i još mesec dana posle poslednjeg tretmana (od 4 do 8 potrebno u proseku). Poželjno je samo da se narednih dana kombinuju: povećan unos tečnosti, racionalna ishrana i fizička aktivnost. Napomena: potrebna fizička aktivnost se može delom nadomestiti niskofrekventnim elektro-stimulacijama odgovarajućih mišićnih grupa, što dovodi do ubrzanog sagorevanja oslobođene masti.

Liposukcija i kavitacija (lipoliza) se bore protiv lokalizovanih masnih ćelija, a ne protiv preterane gojaznosti. Takođe, ovi tretmani se ne preporučuju trudnicama, osobama sa dijabetesom, osobama sa bubrežnim obolenjima, tumorima i sl.

 

STUDIJE ZA WELLNESS I SPA TERAPEUTA - UPIS JE U TOKU!

Trikovi za prirodni lifting lica

VIDI OVDE

KURS ANTICELULIT PROGRAMA

Anticelulit program

VIDI OVDE