Select Page

LIFTING MASAŽA LICA - tretman za zatezanje i podizanje lica

Lifting masaža lica

Koncept lifting masaže lica i tretmana:

Hemijsko čišćenje: Laganim kružnim pokretima na predeo lica, vrata i dekoltea nanosimo Purity cleasing gel . Purity cleasing gel prodire duboko u kožu, čisti pore i dezinfikuje kožu. Uklanjamo mlakom vodom sa kozmetičkim sunđerima. Nanosimo Three Active Peeling na predeo lica, vrata i dekoltea. Laganim kruznim pokretima pomoću pilinga uklanjamo izumrli površinski sloj stratum – korneuma.

Lifting masaža lica: Nakon završenog hemijskog čišćenja primenjujemo Lifting masažu lica ,vrata i dekoltea. Nanosimo Purity Pomegranate Massage Oil – Ulje od nara. Hrani kožu, hidrira i upotrebljava se u borbi protiv bora. Lifting masaža je potpuno drugačija od klasične kozmetičke masaže. Pritisci su jači , ali ne bolni , prijaju. Pokreti liting mašaze su u smeru ka gore i non stop se koža zateže . Pokreti Lifting masaže započinju na dekolteu , pa nakon dekoltea se prelazi preko vrata i na kraju preko lica na svake određenje regije. Lifting masaža lica stimuliše hijaluron, kolagen i elastin u koži. Koža izgleda svežije i zategnutije i zadržava efekat na koži 24h.

Maska za lice: Nakon Lifting masaže nanosimo N M F – Natural Moisturize Factor, Ultra Bright Mask masku za hiperpigmentisanu kožu. Maska za izbeljivanje kože se nanosi u predelu lica, vrata i dekoltea. Sačekati 5 do 10 minuta i ukloniti kozmetičkim sunđerima i mlakom vodom.

Vitamin C: Lifting masaža lica se nastavlja nanošenjem N M F Vitamin C Seruma u tankom sloju. Laganim kružnim pokretima aplikujemo na određene regije. Vitamin C jača krvne sudove, hrani kožu , zadržava svežinu i stimulaciju hijalurona, kolagena i elastina.

Krema za lice: Na kraju tretmana nanosimo Purity Protective Demi Make Up zaštitnu toniranu kremu. Tonirana krema štiti kožu od UVA I UVB zračenja sa zaštitnim faktorom 50 i hidrira je.

Lifting masaža lica se preporučuje jednom nedeljno. Lifting tretman isključivo radi stručno lice , a za kućnu negu se preporučuje N M F Vitamin C serum i Purity Protective Demi Make Up zaštitna krema. Što je češća primena to je efekat liftinga na licu duži i traje više od 24h.

POGLEDAJTE TRETMAN ZA DENZIFIKOVANJE KOŽE

stefan pre i posle

POGLEDAJTE O TRETMANU ZA ROZACEU I KUPEROZU

DSCN8367