Select Page

ZATEZANJE LICA LIFTING MASAŽOM - sa nastave na kursu za kozmetičare II nivo

Zatezanje lica lifting masažom

Zatezanje lica lifting masažom je specijalna i nesvakidašnja tehnika koju su polaznici kursa imali čast da nauče. Zatezanje lifting masažom se može primenjivati na licu, vratu i dekolteu specifičnim i malo jačim pokretima. Lifting masaža se razlikuje od klasične kozmetičke masaže zato što su pokreti jači i efekat je odma vidljiv. Masaža se primenjuje tako što se prvo radi leva strana lica, vrata i dekoltea i koriste se samo tri prsta palac, srednji prst i domali prst i svi pokreti su na gore. Da bi lifting masaža bila efektna i dugotrajna u kombinaciji sa njom se koriste određeni lifting Purity proizvodi kao što su Advanced wrinkle ampule koje pomažu kod umanjenja bora i pružaju adekvatni klizajući efekat prilikom samog rada lifting masaže.

 

 

Najpre se očiste regije lica, vrata i dekoltea sa Purity proizvodima, uradi se blagi Enzimski ili Purity mehanički Three active peeling i zatim se započinje Lifting masaža. Klijent oseća zatezanje lica već posle nekoliko pokreta i lifting masaža prija i deluje opuštajuće na sam organizam. Kada se završi lifting masaža leve strane, klijent ima priliku da sam vidi razliku između leve i desne strane svoga lica i samim tim se potvrđuje efektnost ove masaže, jer je trenutna i vidljiva, leva strana je znatno podignuta, sveža i bore su dosta pliće. Nakon toga se istim redosledom primenjuje lifting masaža i na desnoj strani određenih regija. Kada je masaža završena dodatno se mogu unositi Purity preparati putem aparata mezoporacije unosi se preparat NMF super lift serum, mezoporacija je neinvanzivna procedura mezoterapije koja dodatno zadržava taj lifting efekat lica, vrata i dekoltea i zatim se na kraju nanosi Purity lifting maska koja dodatno umanjuje sve nepravilnosti i opuštenost kože.

Ovakav Purity lifting tretman za zatezanje lica se preporučuje u seriji od 8 tretmana gde se moze primenjivati jednom nedeljno, nakon ispunjene serije ovih tretmana vaše lice ce imati bot o k efeat i takav efekat ce trajati i do 6 meseci, naravno uz dodatnu kućnu negu gde preporučujemo korišćenje Purity Lifting seruma koji se nanosi ujutru i uveče i preko toga se u tankom sloju nanosi Purity hidrantna krema. Vaše lice će biti uvek sveže, zategnuto i prirodno, jer ne samo da su uklonjene sve nepravilnosti već je i efekat totalno prirodan i neinvanzivan i odmah primetan i dugotrajan.

 

NAUČITE DA PRIMENITE LIFTING MASAŽU LICA

delovanje termogela

ZNATE LI DA KOZMETIČARI IMAJU NAJVIŠE KLIJENATA?

DSCN9557