Select Page

ŽAKLINA VUČIĆ U TELEGRAFU - za šminku zaduženi polaznici Akademije

Žaklina Vučič u Telegrafu

Žaklina Vučić je rođena 1996. godine u Nikšiću i student je političkih nauka u Novom Sadu. Od malih nogu zaljubljena je u svet mode, a sada se njen san ispunio i redovno dobija brojne ponude u zemlji i inostranstvu. Sarađivala je sa Ivanom Stanković, a svoj prvi ugovor potpisala je za kompaniju u Beču. Radila je mnogobrojne revije i spotove, kao i reklame.

Žaklina Vučić nosi haljine naše poznate kreatorke Valentine Vidal, a posebno se zahvaljujemo stilisti Daliboru Jašoviću i Purity akademiji koja se pobrinula za šminku. Editorijal smo snimili u prostoru kluba Majik. 

Žaklina Vučić ima fantastične crte lica koje svaku fotografiju pretvaraju u umetnost. Naši makeup artisti su pred sobom imali izuzetno “platno” koje su šminkali sa zadovoljstvom. 

Glamurozne kreacije u kojima se naš model fotografiše zahtevaju i glamuroznu šminku. Koristili smo dosta štrasa, šljokica, veštačke trepavice i jarke boje karmina. Oštro oko Aleksandre Bogićević hvata svaki pokret modela, odsjaj haljine i poze koje ističu figuru. Saradnja sa ovako stručnim timom našim polaznicima obezbeđuje sticanje veoma važnog iskustva.

POSTANI MAKEUP ARTIST

POGLEDAJTE VIŠE O VIŠNJI VJETROVIĆ U TELEGRAFU

višnja vjetrović