Select Page

VIŠNJA VJETROVIĆ U TELEGRAFU - šminka i frizura polaznici Akademije

Višnja Vjetrović u Telegrafu

Model Višnja Vjetrović s razlogom ima preko 100 hiljada pratilaca na Instagramu koji svakodnevno uživaju u njenom besprekornom modnom ukusu i egzotičnim lokacijama koje redovno posećuje.

Za Višnjinu šminku i frizuru pobrinuli su se polaznici Akademije Purity a sve smo slikali u Studiu Majik.

Prelepa manekenka u našem editorijalu nosi kreacije Tijane Krstić.

Poznato je da Višnja Vjetrović iza sebe ima zavidnu manekensku karijeru koju je započela sa samo 16 godina. Svojim izgledom osvojila je agente, ali i modne piste u svim prestižnim centrima mode. Šetala je tako pistama u Milanu, Barceloni, Miamiju, Ateni, Dubaiju… Njen potencijal uočile su i neke od najvećih modnih kuća kao što Armani, Cartier i Chanel, čije je zaštitno lice Višnja bila za područje Bliskog istoka. Višnja Vjetrović je deo života provela i u Hrvatskoj.  1995. godine se sa porodicom preselila u Pančevo.  Osim u reklamama Višnja Vjetrović je angažmane dobijala i u muzičkim spotovima velikih zvezda. Pre gotovo sedam godina pojavila se u spotu poznatog turskog pevača Tarkana kojeg je, kako su tada pisali mediji, potpuno očarala. Snimala je i za druge zvezde iz Libanona i Portorika, a sarađivala je i sa Sandijem Cenovom. Višnja se, naime, pojavljuje i njegovom spotu za pesmu “Prešuti”.

Naši polaznici su imali izuzetno prijatnu saradnju sa modelom. Radili smo zavodljivu šminku u bronzanim tonovima. Ni jedan deo lica nisamo istakli posebno već smo se držali monohromatske forme. Višnja ima izuzetnu strukturu lica koju smo pojačali zbog rasvete na fotografisanju. Njenu prirodno dugu i negovanu kosu smo složili sa nekoliko pokreta četke i korišćenjem silikonskih kapi. Pod objektivom Aleksandre Bogićević dobili smo visok sjaj kose i blistavost lica modela.

POSTANI MAKEUP ARTIST

vanja čerimagić

POGLEDAJTE JOŠ TELEGRAFOVIH EDITORIJALA

tamara milojević