Select Page

Wellnes i spa program

Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity nudi usluge saune i masaže u svom Wellnes i spa programu.

Sauna ima kapacitet za maksimalno  20 osoba, opremljena je zasebnim tuševima, svlačionicama, higijenskim papučama, bademantilima, ležaljkama za odmor i prostorom za masažu.

Cena usluge saune za 1 sat korišćenja je 500 dinara

Cena usluge saune za 1 mesec neograničenog korišćenja je 2000 dinara

Što se masaže tiče, možete dobiti uslugu relax masaže, sportske masaže, parcijalne masaže, anticelulit masaže, aromaterapijske masaže, hladne masaže i refleksologiju stopala.

Na studijskom programu wellnes i spa terapeut na Akademiji “Purity” izučava se predmet HIDROTERAPIJA.

Ona se bavi tretiranjem i spoljašnjem lečenju primenom vode. Rešava problem reumatskih stanja, deformiteta i skolioze čime, povreda i bolova u zglobovima i mišićima i ostala oboljenja.

Ako želite da saznate više o tome kako možete naučiti primenu masaže, hidroterapije, terapijske masaže, lekovitog bilja i wellnes i spa programa pogledajte OVDE

Ukoliko želite da saznate kako sauna deluje na vaš organizam kliknite OVDE

 

Wellness

Wellness je pojam koji se je kao pojam put pojavio 1654. u monografiji Sir A. Johnsona kao „…wealnesse“ u rječniku Oxford English Dictionary a opisao je „dobro zdravlje“. Od ’50-ih godina do današnjeg doba u brojnim jezicima taj anglicizam označava kao nadpojam određeni pristup zdravom načinu života.

Pojam wellness nije zakonom zaštićen i često se rabi pri oglašavanju. Primjerice, od mineralnih voda, čarapa, hotela, čajeva, žitarica do takozvanih dijetetskih dodataka (kao noni ili aloe vera); ponekad se reklamiraju kao wellness proizvodi da bi se povećalo njihovu prodaju.

Pojam spa se rabi između ostalog na sljedećim područjima: