+381607237853 akademija.purity@gmail.com

VEČE MODE I BALETA - ŠMINKA I FRIZURE STUDENTI AKADEMIJE PURITY

Veče mode i baleta – šminka i frizure studenti Akademije Purity

U subotu 07. decembra 2019. godine održano je deseto po redu Veče mode i baleta u Narodnom pozorištu u Beogradu na sceni Raša Plaović. Cilj ovog projekta, čini je idejni tvorac voditeljka i balerina Drina Pešić, je povezivanje publike koja ide u pozorište ali i na modne događaje kao i promocija igre i pokreta, na prvom mestu baleta, i ukazivanje na činjenicu da je pokret deo mnogih profesija.

Koncept je interesantan, veče izgleda kao vođene jedne autorkine emisije, s tim što se sve odvija na sceni. Gosti se smenjuju, voditeljka na sceni vodi kratak intervju sa gostima, slede delovi baleta i drugih igara, a zatim se na sceni odvija i modna revija. Među gostima na bini ovaj put se našao i cenjeni profesor i direktor Akademije Purity, Željko Stanojević, dok su studenti I godine smera za make up umetnika bili zaduženi za šminku i frizure modela u revijskom delu večeri.

Kreacije su bile vrlo ženstvene, pojedine i vrlo gala, simentrične i asimetrične, dugačke i kratke, svetlucave, blago prozirne, sa tilom…baš kako dolikuje nežnoj, otmenoj i lepoj ženi. Šminka je davala blagi kontrast kreacijama da bi celokupan efekat bio sofističiraniji. Oči i usta su uglavnom bili naglašeni, dok su senke bile svetlije. Frizure su bile vrlo različite kako bi dočarale varijabilnost kombinacija i umetničkog izraza svake žene. Od talasastih puštenih frizura, preko svečanih podignutih punđi sa puno uvijenih pramenova do visokih konjskih repova, isfeniranih na ravno. Vrlo raznoliko, vrlo šik. Pogledajte u nastavku kadrove sa večeri.

Postani profesionalac u svom poslu - KURS ZA FRIZERA

kurs za frizera

VIDI OVDE

A šta ako postoji mesto na kome možeš od hobija napraviti karijeru?! STUDIJE ZA MAKE UP UMETNIKA

VIDI OVDE