+381607237853 akademija.purity@gmail.com

VANQUISH

VANQUISH

Vanquish je metoda koja na potuno bezbolan i neinvazivan način eliminiše lokalizovane masne naslage i reoblikuje telo. Tretman koji predstavlja umetnost u oblikovanju tela omogućava pacijentima da izgube masne naslage sa onih delova tela gde i najupornija vežbanja ni dijete nisu pomogle i to sve bez anestezije!

Predeo stomaka tretira se Vanquish sondom u polju visoke frekvencije, pri čemu dolazi do lokalnog zagrevanja tkiva. Propustljivost različitih slojeva tkiva je različita, a Vanquish aparat ima sposobnost da automatski podesi frekvenciju tako da prodre u masne ćelije. Za okolno tkivo ostaje “slep” , tačnije ne zagreva ga, pa koža, mišići i tetive ostaju netaknuti.

Svojom frekvencijom Vanquish deluje isključivo na masne ćelije, što dovodi do smanjenja obima u tretiranom predelu za 3 do 8 cm već posle prvog tretmana, i do 2kg u težini. Ova tehnologija selektivno zagreva tvrdokorne masne naslage topeći ih i izazivajući odumiranje masnih ćelija, dok se višak metabolički eliminiše iz organizma.

Kako izgleda tretman?

Deo tela koji se tretira postavlja se ispod Vanquish sonde, u polje visoke frekvencije. Dolazi do lokalnog zagrevanja tkiva, koje klijent oseća kao prijatnu toplotu. Terapeut sve vreme stoji pored klijenta, komunicira sa njim o senzacijama koje oseća na stomaku i kontroliše temperaturu tkiva kako bi tretman bio što prijatniji. Posle tretmana, na tretiranom mestu pojavljuje se blago crvenilo, a tkivo je pomalo osetljivo, ali sve ovo prolazi za nekoliko sati.

Koliko traje tretman?

Kada se tretiraju stomak i bokovi, tretman traje 45 minuta, dok tretman butina traje sat vremena, odnosno po pola sata za svaku nogu. Ono što je sjajno je to što se maksimalni rezultati obično postižu za samo 4 tretmana.

Šta da radite posle tretmana?

Posle tretmana klijent obavezno mora da unose dovoljno tečnosti. Preporučljivo je da to bude obična voda, i to 1,5-2 litra u toku naredna 24 sata. Aerobne aktivnosti, takođe posle tretmana, znatno će poboljšati rezultate.

Koliko je tretmana potrebno?

Tretman se sprovodi jednom nedeljno, a za postizanje maksimalnih rezultata potrebna su dva do četiri tretmana, što zavisi od toga koliko masnoće treba redukovati.

 

DVODNEVNI SEMINAR - MADEROTERAPIJA TELA 26.11. i 27.11. od 13-17h na Akademiji Purity

maderoterapija

VIDI OVDE

KURS TRENAŽNO MEDICINSKE REDUKCIJE TELESNE TEŽINE

kurs trenažno medicinske red. tel. mase

VIDI OVDE