Select Page

VALENTINA ČERIMAGIĆ U TELEGRAFU - šminka Tim Akademije Purity

Vanja Čerimagić u Telegrafu

Vanja Čerimagić je rođena 15. novembra 1991. godine u Tuzli, a kasnije se kao devojčica preselila u Beograd gde i dan danas živi. Dobar deo svog života provela je i u Torontu. Završila je zubotehničku školu, a potom i sportsku akademiju. Vanja trenutno radi kao zaštitno lice poznate kozmetičke kuće, a bavi se modelingom i savremenom umetnošću – slikarstvom. 

Uskoro planira i svoju prvu izložbu apstraktnih slika o kojoj ćemo vas detaljnije obavestiti. Vanja je za editorijal nosila kreacije Vesne Trifunović i  modele W Dress Valentine Vidal, a za njenu šminku se pobrinuo naš stručni tim. Fotografisanje se odigralo u prostoru kluba Majik.

Vanja Čerimagić je zaštitno lice poznate kozmetičke kuće, brend ambasadorka različitih kompanija. Voli da kuva, trenira i slika. Vanja Čerimagić uskoro počinje da radi i za Telegraf portal. Kaže da je ljubav lepa samo dok se čeka (kroz smeh).

Našem stručnom timu Akademije nije prvi put da sarađuje sa Vanjom. Na njenom licu nismo radili puno korekcija niti smo pokrivali nedostatke. Zdrava ishrana i način života se primećuju na njenom licu koje ima prirodni sjaj i nema nedostataka. Pojačali smo intenzitet šminke sa karminom ciklama nijanse za glamurozan izgled.

POSTANI MAKEUP ARTIST

preparati za filmsku šminku

POGLEDAJTE KAKO NAJBOLJE NAŠMINKATI OČI

kako najbolje našminkati oči