Select Page

VALENTINA VIDAL DIZAJN - Telegrafov editorijal, šminka i frizura polaznici Akademije

Valentina Vidal dizajn haljina

Lidija Veselinović u Telegrafovom editorijalu nosi haljine koje je dizajnirala Valentina Vidal. Valentina Vidal za sebe kaže da stvara moderne princeze. Ova umetnica već godinama kreira haljine koje su nosile najveće zvezde naše estrade, ali i devojke koje žele da u određenoj prilici izgledaju glamoruzno i elegantno.

Ulazeći u atelje modnog studija W dress stiče se utisak da smo ušli u pravi mali modi raj. Svaka kreacija se ručno izrađuje i predstavlja unikat. I to je ono po čemu se ova mlada beogradska dizajnerka, Valentina Vidal, izdvaja od ostalih.

Ova umetnica već godinama kreira haljine koje su nosile najveće zvezde naše estrade, ali i devojke koje žele da u određenoj prilici izgledaju glamoruzno i elegantno.

– Svaka haljina jeste autentična, ali dešava se da je prilagodim karakteru i zahtvu klijenata. Međutim, ne odstupam od svoje zamisli. Moje kreacije pričaju priču, vraćaju nas u zlatno doba Holivuda, dostojne su kraljevskih zabava. Ali, u mom W dress studiju mogu se pronaći haljine koje su namenjene i ozbiljnijim damama – ističe Vidalova, dodajući da joj je posebno draga kolekcija koju je pripremala za izbor Miss Srbija 2016.

Za šminku i frizuru modela su se pobrinuli polaznici Akademije. Naš model ima izuzetne crte lica sa visokim jagodicama i krupnim očima. Koncentrisali smo se na ujednačavanje tena i konture lica kako bi koža bila prilagođena fotografiji. Koristili smo bronzane tonove koji se idealno uklapaju sa njenim tenom i bojom kose. 

ŽELIŠ DA ŠMINKAŠ MODELE U MODNIM EDITORIJALIMA?

gde upisati kurs šminkanja

ŽELIŠ DA RADIŠ FRIZURE ZA MODNE EDITORIJALE

oporavak kose