Select Page

Uklonite mitisere pravilnom negom

Uklonite mitisere pravilnom negom

 

Uklonite mitisere pravilnom negom. Zbog preteranog lučenja ulja i sebuma lojnih žlezda stvaraju se mitiseri i  moguće je da uklonite mitisere pravilnom negom. Nečistoće na licu reaguju sa kiseonikom i tako poprimaju crnu boju. Kod različitih tipova kože, lojne žlezde različito luče sebum. Medjutim mogu se javiti i usled hormonskih promena u telu. Mitiseri na licu se mogu stvoriti ako ste izloženi stresu ili koristite kreme sa velikom količinom ulja.
Važno je da znate da mitisere ne treba stiskati. Pravilna nega lica podrazumeva da lice operete mlakom vodom kako bi se pore otvorile. Nakon toga nanesite piling a losionom očistite lice i za kraj nanesite hiratantnu kremu. Kada budete vodili računa o svojoj koži na ovaj način, rezultati će biti vidljivi veoma brzo.

Više o KOZMETIČKOM kursu klikom OVDE

Uklonite mitisere pravilnom negom.Mitiseri su zatvorene pore na licu koje se pojavljuju prekomernim lučenjem ulja i sebuma lojnih žlezda, zbog bakterija, prašine i ostalih nečistoća koje dolaze u dodir sa licem. Nečistoće koje se nalaze u porama reaguju sa kiseonikom, dobijaju crnu boju i nastaju mitiseri na licu-male dosadne tačkice kojih se uvek rado želimo rešiti. Najčešće se znaju pojaviti kada se dešavaju određene hormoralne promene u telu kao što je trudnoća i menstruacija. Takođe, mitiseri na licu mogu da se pojave ako ste izloženi velikom stresu ili ako za negu lica koristite kreme koje u sebi sadrže veliku količinu ulja. Zato, naš savet je da promenite kremu, smirite se, i negujte vaše lice pravilno i jedan korak ste ka izlečenju. Mitiseri su jedan oblik akni, ali onaj najlakši oblik za lečenje, jer možete da koristite i prirodne preparate da biste izlečili vaše lice.

Uklonite mitisere pravilnom negom

Mitiseri  su zatvorene pore na licu koje se pojavljuju prekomernim lučenjem ulja i sebuma lojnih žlezda, zbog bakterija, prašine i ostalih nečistoća koje dolaze u dodir sa licem.  Nečistoće koje se nalaze u porama reaguju sa kiseonikom, dobijaju crnu boju i nastaju mitiseri na licu-male dosadne tačkice kojih se uvek rado želimo rešiti. Najčešće se znaju pojaviti kada se dešavaju određene hormoralne promene u telu kao što je trudnoća i menstruacija. Takođe, mitiseri na licu mogu da se pojave ako ste izloženi velikom stresu  ili ako za negu lica koristite kreme koje u sebi sadrže veliku količinu ulja.  Zato, naš savet je da promenite kremu, smirite se,  i negujte vaše lice pravilno i jedan korak ste ka izlečenju. Mitiseri  su  jedan oblik akni,  ali onaj najlakši oblik za lečenje,  jer možete da koristite i prirodne preparate da biste izlečili vaše lice.

Uklonite mitisere pravilnom negom