+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Uklonite celulit za veoma kratko vreme

Uklonite celulit za veoma kratko vreme

 

Uklonite celulit za veoma kratko vreme. Postoji zdrav način kako možete dobiti zategnutu kožu i dobar način kako da uklonite celulit za veoma kratko vreme. Tajna uspeha leži u jogi.
Osim što je korisna za opuštanje, joga dokazano pomaže u borbi protiv celulita. Studije na Univerzitetu Harvard dokazale su da je joga najefikasniji način za poboljšanje protoka limfe, za eliminaciju toksina i smanjenje zadržavanja tečnosti u telu.
Joga donosi povećanu gipkost, koža postaje elastičnija i blistavija, definišu se i povećavaju mišići, a sve se to odražava i na opšte stanje tela koje zaista postaje mlađe i vitalnije. Uz to, joga poboljšava celokupnu muskulaturu tela i jača imuni sistem.

Više o kursu za PERSONALNOG TRENERA klikom OVDE

Više o NUTRICIONISTIČKOM KURSU klikom OVDE

Ukoliko se uz to promeni i način ishrane – izbaci šećer i svi rafinisani proizvodi i pokušate da se hranite na što zdraviji i prirodniji način, koji uključuje sveže voće i povrće bez previše začina, semenke i orašaste plodove, sveže nemasne sireve i uz izvođenje detoksikacije, poboljšano zdravlje i lepota tela postaće zapravo ogledalo unutrašnje čistoće i mira, a unutrašnje zadovoljstvo je to koje ženi daje onaj poseban sjaj i lepotu koju ne može da umanji ni trag celulita.
Od nekoliko poza joge koje su dobre za topljenje celulita, ova je najefikasnija:
– Zauzmite stav uskog raskoraka.
– Stavite ruke na kukove, desnu nogu savijte u kolenu i podignite je prema gore.
– Laganim pokretima, dvadeset puta gurnite petu prema leđima.
– Kada završite s podizanjem pete prema gore, desnom rukom se uhvatite za desni skočni zglob.
– Povucite nogu što više prema gore, istovremeno podižući gornji do tela i levu ruku u vis.
– U tom položaju ostanite dvadesetak sekundi pri tome vodeći računa o pravilnom disanju.
– Duboko ritmično disanje pri izvođenju položaja podstiče hormonalnu ravnotežu i donosi veću količinu kiseonika u telo, koji je neophodan u borbi protiv sagorevanja masnoća.