+381607237853 akademija.purity@gmail.com

TREPAVICE SA 4D EFEKTOM - rad studenta na kolokvijumu

TREPAVICE SA 4D EFEKTOM

Trepavice sa 4D efektom ili svilene trepavice su veoma popularne. Maskarom možete postići efekat gušćih i tamnijih trepavica. Ipak, kada ste na moru, u bazenu, boravite u vlažnoj klimi maskara vam se može razmazati i efekat nije trajan. Trepavice sa 4D efektom su mnogo dugotrajnije od maskare i daju mnogo veći volumen i dužinu. Popularno nazvane – svilene trepavice, omogućavaju efekat gustih i dugih trepavica oko 5 nedelja. Nakon toga se radi dopuna – korekcija. Postupak nadogradnje se sastoji od lepljenja sintentičkih dlaka direkto na prirodnu dlaku. Veštačke dlake opadaju zajedno sa prirodnim i ne oštećuju njihov rast.

Ako i Vi želite da naučite kako se rade trepavice sa 4D efektom pogledajte OVDE

Akademija Purity i zavodnjive TREPAVICE SA 4D EFEKTOM

Ne postoji ništa privlačnije i lepše u ženskom pogledu od dugih, gustih trepavica koje tom pogledu daju dozu misterije i zavodljivosti. Ako priroda i nije bila darežljiva po pitanju vaših trepavica, tu su maskara i veštačke trepavice koje će vaš pogled zasigurno učiniti romantičnijim. Medjutim, niko ne poriče da su prirodno duge i guste trepavice nezamenljive. Štaviše, postoje i odredjeni kozmetički proizvodi koji će ubrzati rast trepavica.

Ukoliko imate problem opadanja trepavica ili ako su retke i nedovoljno duge po vašem mišljenju, ima načina da prirodno ubrzate njihov rast i popravite volumen.  Sa sledećih nekoliko saveta, brzo i lako ćete ih “naterati” da rastu.

Dakle:

• Da biste imali duže i gušće trepavice,  za početak bi trebalo da vodite brigu o njima. Obavezno, ali obavezno i prvo pravilo je da pre spavanja uklonite maskaru sa trepavica. Takodje, nanosite hranljiva sredstva koja će  ubrzati rast vaših trepavica i učiniti ih gušćim.

• Jedan od najefikasnijih trikova za ubrzanje rasta i poboljšanje kvaliteta trepavica je da nanesete maslinovo ulje ili vazelin na njih i ostavite tako preko noći. Isperite tek ujutro.

• Vitamin E je još jedan sjajan sastojak poznat po svojim svojstvima za brži rast trepavica. Stručnjaci i te kako preporučuju nanošenje ulje vitamina E na trepavice i to dva puta dnevno pomoću pamučnih tupfera.  Savetuje se da se malo nanese ujutru, pre šminkanja i još jednom uveče posle uklanjanja šminke.

• Dobro poznata stvar je da je ricinusovo ulje odlična stvar za ubrzanje rasta kose. Prema tome, odličan posao završava i kad su trepavice u pitanju.  1 supenu kašiku ricinusovog ulja i 1 supenu kašiku ekstrakta vanilije dobro umešajte zajedno i nanesite na trepavice čistom četkicom od maskare (možete koristiti četkicu od stare maskare, koju ste prethodno dobro oprali).

Najbolje je da probate sve ove prirodne preparate, da biste videli koji je najbolji za vas i vaše trepavice. Samo budite strpljivi, jer rezultati ne mogu doći preko noći.  Mogu proći i nedelje pre nego što primetite razliku, ali je budite sigurni da će te na kraju dobiti duge i guste trepavice na kojima će vam mnogi zavideti.