Select Page

Trendovi u šminkanju za 2019. godinu

Trendovi u šminkanju za 2019. godinu

S dolaskom Nove 2019. godine, došli su nam i novi trendovi u šminkanju. Možda nekome deluje beznačajno, ali pravi poznavaoci umetnosti šminkanja znaju da je izgled, kvalitet, gustina i dužina trepavica veoma važna. Duge, jako duge trepavice, naglašeno crne, sa dosta volumena, biće neizostavni detalj vašeg izgleda. Da li je sve ovo i mnogo više dostižno sa običnom maskarom? Moguće je, ako koristite bazu za trepavice i kvalitetnu senku. Ako ovo učinite, dobićete intenzivan pogled, koji će oduzimati dah.

Ove godine u modi će biti senke jarkih boja. Dakle, ni svetlucave, ni mat nijanse. Zaboravite na njih. Obojite svoje oči u žuto, roze ili plavo i sve će oči biti uprte u vas. Ipak, obratite pažnju. Ovakav make-up nije pogodan za posao u kancelariji. Kako biste dobili senzualan izgled, obojite svoje usne u jarko crvenu boju. To je modna tendencija za godinu koja nas očekuje. Crveni ruž ukombinujte sa „smokey eyes“ ili ajlajnerom i šminkom koja će vam dati prirodan izgled. Ovakva šminka je savršena za kancelariju, kupovinu, za popodnevno druženje sa prijateljima ili za bilo koju priliku koja vam padne na pamet.

Ukoliko ste rođeni sa pegama, imate sreće, jer će ove godine definitivno biti poželjne. Naglasite ih na svaki mogući način i naučite da budete ponosni što ih imate.

Minimalistička šminka ili ona koja daje licu prirodan izgled, opet će biti „must have“, kao što smo vam već nagovestili na samom početku. Puder ili još bolje BB krema (pod uslovom da nemate problematičnu kožu), korektor, maskara, malo rumenila za obraze i to je sve. To je izgled potpuno prirodan, kao da nemate šminku na licu. Savršeno. Izgledaćete lepo i lice će vam imati svežinu, a neće se primećivati da ste bilo šta radili na njemu.

Pozivamo vas da otkrijete čari minimalističke šminke, koja takođe pogoduje bilo kojoj prilici i dobu dana. Nadamo se da još dugo neće izaći iz mode.

POSTANI MAKEUP ARTIST

NAUČI SVE O SASTAVU ŠMINKE