+381607237853 akademija.purity@gmail.com

TREĆA SEZONA MJUZIKLA LJUBAV I MODA - ŠMINKA I FRIZURE STUDENTI AKADEMIJE PURITY

Treća sezona mjuzikla „Ljubav i moda“ – šminka i frizure studenti Akademije Purity

Mjuzikl LJUBAV I MODA, nastao po motivima istoimenog domaćeg hit filma iz šezdesetih godina prošlog veka. Iako se na sceni sve šareni od haljina, crvenih karmina i drugih rekvizita, ovaj divni mjuzikl sa veselim ritmom i melodijama je jedna lepa priča o vrednostima koje danas kao da nisu dovoljno istaknute, a to su optimizam, volja, entuzijazam i naravno ljubav.

Premijera ovog mjuzikla bila je 27. aprila 2017.  i ovo je sada III godina za redom kako se igra, a pošto dobre stvari ne treba menjati, ono što ostaje isto i u trećoj sezoni predstave su spretne ruke studenata make up smera Akademije Purity, koji kroz ovu divnu saradnju nastavljaju da kroz frizure i šminku dočaravaju izgled dama iz epohe 60-tih godina.

Naglašene oči, crna senka ili crni ajlajner, porcelanski ten i crveni ruž nezaobilazni su deo scenske šminke za ovu predstavu, baš kao i tipične frizure za ovo razdoblje. S obzirom na to da u ovom mjuziklu učestvuje velika ekipa, na sceni se mogu videti razne frizure poput: talasaste bob frizure, retro konjskog repa, retro rolnica i talasa u kosi, lokni sa razdeljkom na sredini ili niskim razdeljkom, veliki volumen u kombinaciji sa repom i debele trake u kosi.

Sve u svemu, veselo, energično, lepo i šik. Da se podsetite nekih ranijih vremena i osvežite uz poznate melodije, vedar kolorit, modu i stil 60-tih, pogledajte predstavu ali i na kojim sve projektima rade studenti Akademije Purity i koje sve stilove oživljavaju kroz praksu na smeru za Make up umetnika.

ŠMINKA IZ ŠEZDESETIH - praktična nastava, studenti druge godine smera Makeup artist

scenska šminka

VIDI OVDE

Voliš modu i revije ili možda pozorište i film? Postani profesionalac - UPIŠI STUDIJE ZA MAKE UP UMETNIKA

make up

VIDI OVDE