Select Page

TRAJNA ŠMINKA NA OBRVAMA - kombinovana tehnika rada

Trajna šminka za obrve

Retke i tanke obrve, svakodnevno iscrtavanje i popunjavanje rešiće trajna šminka za obrve. Ovakav vid šminke je veoma blizak tetovaži. Kao i kod tetovaže, koristi se mašinica i pigment. Veoma tankom iglicom koja pravi mikro ubode u koži injektujemo pigment u epiderm – prvi sloj kože. Nakon prvog tretmana obavezno je uraditi korekciju boje nakon trideset dana. Trajna šminka za obrve se radi pod anestezijom u kremi. Na taj način klijent ne oseća bol već samo blagu neprijatnost. Anestezija deluje oko dvadeset minuta. Nakon uklanjanja anestezije definišemo oblik. Iscrtavamo okvir obrva prema razmerama i simetriji lica. Klijent proverava da li mu se dopada oblik i širina obrva.

Trajna šminka za obrve se radi nakon utvrđenog oblika i širine obrva. Kada je boja u pitanju majstor posebno obraća pažnju kog podtona je koža klijenta. Trajna šminka obrva se radi specijalnim aparatima i naravno , specijalnim bojama koje su odobrene od svetske zdravstvene organizacije. Sprovodi u sterilnim uslovima, što podrazumeva korišćenje sterilnih igala, kao i boja koje se koriste. Prednost u odnosu na klasičnu tetovažu je upravo u tome što boje nakon izvesnog vremena blede . U suprotnom rezultat bi bio poražavajući, obzirom da tonus mišića lica s godinama opada, tako da oblik koji se uradi u određenom trenutku , kroz par godina može izgledati smešno.

Na slikama možete videti kako trajna šminka za obrve izgleda odmah nakon tretmana. Crvenilo i natečenost tretirane regije je sasvim prirodna reakcija. Ovaj problem rešavamo gelom koji hladi kožu, a naš izbor je bio Purity Aloe vera gel. Takođe možete videti koliko lice izgleda drugačije sa strane na kojoj imamo trajnu šminku za obrve a koliko drugačije na strani sa prirodnom obrvom. Lice je podignutije a oko izgleda otvorenije. Definisane obrve mogu značajno promeniti izgled i ulepšati crte lica.

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA TRAJNA ŠMINKA USANA

USNE-PRE-i-posle

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA TRAJNA ŠMINKA KAPAKA

DSCN6365