Select Page

TRAJNA ŠMINKA OBRVA - rešenje za retke i svetle obrve

Trajna šminka obrva

Šta je trajna šminka?

Trajna šminka je zapravo vrsta tetovaže kojom se boje unose pod kožu.

Za razliku od klasične tetovaže , boja vremenom postaje svetlija , kako bi konačno, nekad i posle 4 godine, trajno nestala.

Trajna šminka obrva se radi specijalnim aparatima i naravno , specijalnim bojama koje su odobrene od svetske zdravstvene organizacije. Sprovodi u sterilnim uslovima, što podrazumeva korišćenje sterilnih igala, kao i boja koje se koriste.

Prednost u odnosu na klasičnu tetovažu je upravo u tome što boje nakon izvesnog vremena blede . U suprotnom rezultat bi bio poražavajući, obzirom da tonus mišića lica s godinama opada, tako da oblik koji se uradi u određenom trenutku , kroz par godina može izgledati smešno.

Osobe kojima preporučujem trajnu šminku su najčešće one koje imaju proređene obrve ili im obrve ne rastu na mestima koja bi bila idealna za njihov oblik oka i lica. Osobama koje imaju retke trepavice, pa se tankom linijom na kapku i ispod njega ,trajnom šminkom optički dobije njihova gustina , kao i osobama koje nemaju pravilan oblik usana ,pa se iscrtavanjem ivice usana dobije željeni oblik, a moguće je uraditi i kompletno bojenje usana.7

Trajna šminka obrva – najvažnije je da odaberete pravi oblik i punoću prema vašem obliku očiju i lica , kao i pravu boju koja će u trenutku izvođenja tretmana izgledati 30% jače ,nego kad se koža preljušti.

Trajna šminka obrva omogućiće da ne brinete kako ćete izgledati nakon buđenja, plivanja,znojenja i ubrzaće vašu pripremu za izlazak iz kuće. Međutim , prava je stvar da se trajna šminka odradi tako da samo oštro oko može da primeti da je imate.

Efekat  trajne šminke treba da bude takav da ne izgledate kao našminkana osoba, već kao osoba kojoj šminka nije potrebna.

Sama procedura ne traje duže od pola sata,ne obazirite se na vreme koje će vam tom prilikom biti potrebno, jer je to oblik koji će vas pratiti godinama.

 

Više o kursu TRAJNE ŠMINKE pogledajte OVDE