+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Tajna negovane kose je u TROPSKOM tretmanu

Tajna negovane kose

Tajna negovane kose je u TROPSKOM tretmanu.

Sigurno imate problema sa kvalitetom vaše kose medjutim tajna negovane kose je u tropskom tretmanu.

Regeneracija dlake je istog trenutka vidljiva neposredno nakon tretmana, tajna negovane kose je u TROPSKOM tretmanu.

Mnoge devojke imaju problem sa oštećenom kosom koja je posledica nepravilne nege kose. Prirodni sastojci su najbolji prijatelji vašoj kosi koji vraćaju sjaj i elastičnost.
Da bi se oštećena kosa vratila u normalno i zdravo stanje neophodno je da vašoj kosi priuštite ono od čega se sastoji. A to su razni minerali i proteini koji samo dadatno hrane kosu i čine je jačom.

Tajna negovane kose je u TROPSKOM tretmanu ,mozete uraditi na Akademiji Purity.
Pravo rešenje za potpuni oporavak je tropski tretman kose koji će bogatim sastojcima ukloniti sve nepravilnosti u vašoj dlaci.
Poznato nam je da mnoga ulja potiču iz tropskih predela te zbog toga je i naziv tretman sasvim logičan. Pored ulja koja se koriste, proteini i mnogi vitamini su sastavni deo tretmana. Nedostatak svih tih elemenata dovodi do oštećene kose koja je suva i ispucala.
Ovim tretmanom omogućićete vašoj kosi potpuni oporavak nakon čega ćete moći veoma dobro da je oblikujete.

Tajna negovane kose je u TROPSKOM tretmanu
Sva hranljiva dejstva počinju deluju i po toplotom zagrevanjem jer na taj način ulja brže reaguju. Potrebno je da odstoji barem sat vremena za početak kako bi se dobar efekat video. Nakon prvog tretmana vidljivi su rezultati i kosa izgleda sjajnije i zdravije.
Tropski tretman oporavka kose preporučuje se devojkama koje imaju dehidriranu, ispucalu i ostećenu kosu koja je bila izložena raznim hemijskim tretmanima.

Tajna negovane kose…Ovakav tretman možete uraditi na našoj akademiji.

Ako i vi želite naučiti kako da primenjujete ovaj tretman pogledajte više o smeru MAKEUP ARTIST OVDE

Kosa (lat. capilli) predstavlja skup dlaka na glavi čoveka. Životni vek kose na glavi varira od 2 do 4 godine tako da se sva kosa obnovi za 6 godina. Smatra se da na svakih 15 minuta čovek ostane bez jedne dlake u kosi. To je od 30 do 100 vlasi dnevno što zavisi od samog broja vlasi u kosi i njene boje. Prosečan čovek ima oko 100, 000 dlaka na glavi. Kosa štiti glavu, samim tim i mozak od negativnih uticaja spolja kao što su Sunce, vetar i slično. Ona ima i estetsku ulogu. Njena boja varira zbog odnosa pigmenata i kiseonika, pa se ne mogu odrediti sve boje i nijanse kose. Naravno, postoji osnovna podela na plavu, crnu, smeđu i riđu boju kose. Svaka boja karakteristična je za svaki kontinent, kao i njen oblik. Tako je, na primer, za afrički kontinent karakterisična gusto loknasta crna kosa, za Evropu smeđe- blago zatalasana kosa. Vlasi nisu jednake debljine svih boja kose, pa ni njihov broj.