+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Sve o higijenskom tretmanu lica i komedoekspresiji

Sve o higijenskom tretmanu lica i komedoekspresiji

Sve o higijenskom tretmanu lica i komedoekspresiji na Akademiji Purity.Da bi vam lice bilo negovano saznajte sve o higijenskom tretmanu lica i komedoekspresiji.Nakon uklanjanja šminke i nečistoća sa lica “Purity” Make-up remover-om otorili smo pore klasičnim parenjem lica vapozonom. Tako otvorene pore omogućile su olakšanu komedoekspresiju. “Purity” Pure oil control maska je nakon 15 minuta delovanja zatvorila pore i umirila tretiranu kožu. Ovaj tretman se završava “Purity” Pure solar defence toniranom zaštitnom kremom sa faktorom 50.
Komedoekspresija

Sve o higijenskom tretmanu lica i komedoekspresiji na Akademiji Purity.

HIGIJENSKI TRETMAN LICA predstavlja osnovni tretman u održavanju higijene kožnih pora od promena i regulisanju viška hidrolipoidnog filma. Osnovni postupak je komedoekspresija. Komedoekspresijom se otklanjaju promene koje se nalaze u kožnim porama, a koje su nastale nakupljanjem sebuma i deskvamiranih ćelija. Higijenski tretman je bitno redovno primenjivati jer omogućava koži njenu fiziološku funkiciju, sprečava mogućnost nastanka akni i omogućava negu kože. Komedoekspresija nije jednostavan niti lak zadatak. Komedoekspresija jeste važna. Purity komedoekspresija olakšava rad kozmetičaru.Sve o higijenskom tretmanu lica i komedoekspresiji na Akademiji Purity.

Ukoliko želite da saznate više o svim kozmetičkim tretmanima i želite da se bavite ovom problematikom kliknite ovde.

Tretman lica klasičnom mehaničkom obradom problematičnih delova ubraja se u najstarije, ali i najzahtevnije kozmetičke tretmane. Nečistoće koje se sakupljaju u porama ne predstavljaju samo estetski problem, već i onemogućuju hranjivim svojstvima preparata za negu da nahrane kožu. Neretko je upravo klasični tretman, u kombinaciji s vrhunskim proizvodima preparativne kozmetike i svakodnevom negom, neophodan za očuvanje zdravlja i lepote kože lica. Uz svu naprednu tehnologiju u kozmetičkoj industriji, ovaj tretman ostaje ključan i najjasniji je dokaz stručnosti kozmetičara.

Sve o higijenskom tretmanu lica i komedoekspresiji na Akademiji Purity.

 

Sve o higijenskom tretmanu lica i komedoekspresiji naucite na kursu za kozmetičara na Akademiji Purity.