Select Page

SUZANIN IZBOR NA AKADEMIJI PURITY - intervju sa Suzanom Mančić

Suzanin izbor na Akademiji Purity

Suzana Mančić i ekipa emisije Suzanin izbor su posetili Akademiju Purity. Proveli smo ugodno vreme sa Suzanom predstavljajući našu Akademiju. 

Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity je predstavnica York Univerziteta i Fakulteta za medicinsku kozmetiku za Evropu. Pored trogodišnjih i četvorogodišnjih visokih studija, estetike i kozmetologije, makeup umetnosti i wellness i spa terapija, Akademija Purity nudi preko 50 stručnih obuka, kurseva, usavršavanja i specijalizacija.

Akademija za estetiku i kozmetologiju “Purity”, osim obrazovanja nudi i mogućnosti zapošljavanja u zemlji i inostranstvu, i posreduje izmedju svojih svršenih studenata i poslodavaca na tržištu rada, pronalazeći posao svakome ko želi da se zaposli nakon studija ili završenih kurseva. Akademija takođe pomaže svakom svršenom studentu u započinjanju sopstvenog posla. Ako želite da se profesionalno bavite lepotom i estetikom, i želite zanimanje koje će uvek biti traženo i dobro plaćeno.

Saradnja sa producentskim kućama Emotion i In Production, ali i sa Fakultetom dramskih umetnosti u Beogradu, omogućila polaznicima Akademije “Purity” da u portfolio, još tokom školovanja, upišu projekte kao što su serija “Otvorena vrata”, “Urgentni centar”, “Mitići”, “Srce u anesteziji”, “Tvoje lice zvuči poznato” itd. Nastavu filmske šminke drži prof. Dragoljub Jeremić, poznat po radu na filmovima Nebska udica i Čarlston za Ognjenku, ali i mnogim pozorišnim predstavama u skoro svim beogradskim pozorištima. Nastavu specijalnih filmskih efekata vodi Prof. Miroslav Lakobrija medjunarodno priznat stručnjak u ovoj oblasti.

POSTANI ESTETIČAR KOZMETIČAR, MAKEUP ARTIST ILI WELLNESS I SPA TERAPEUT

nastava scenske šminke

POGLEDAJTE VIŠE O AKADEMIJI PURITY