Select Page

STUDENTSKI FILM - masku na setu rade polaznici Akademije Purity

Studentski film

 

Studentski film je vežba na Fakultetu dramskih umetnosti kojom njihovi studenti stiču iskustvo. Naša uspešna saradnja seže nekoliko godina u nazad. Još uvek ne možemo da vam otkrijemo o kojem se filmu tačno radi ali je tema mračna, zastrašujuća i zahteva masku koju su radili studenti naše Akademije. 

 

 

Studentski film su ispratili studenti naše Akademije radeći masku. Primenili su stečeno znanje kroz svoje dve godine na studijama. Na snimanju su bile potrebne povrede, posekotine, stavljanje sočiva, celokupne maske, zastrašujuće kandže i još mnogo toga. Naši studenti su uvek spremni na svaki zadatak koji se nalazi pred njima pa im je i ovaj, uz timski rad, bio veoma zanimljiv.

Na početku svakog projekta studenti čitaju scenario, za šta su takođe pripremljeni. Na osnovu toga se planiraju maske koje će se raditi po danima snimanja. Neke od njih se mogu raditi na licu mesta a neke se pripremaju u napred. Glumcima se uzimaju otisci delova tela i izrađuju se adekvatne maske koje najbolje iskazuju zadatu scenu.

 

Naši studenti su sve vreme na setu u pripravnosti za popravke, dodavanje šminke, promene i slično. Oni imaju priliku da upoznaju nove prijatelje, saradnike, poznate ličnosti i ljude iz različitih oblasti koji zajedno čine jedan veliki tim. Ovakvi događaji ih pripremaju na svoj budući posao gde će već doći sa velikim iskustvom!

ŽELIŠ DA UČESTVUJEŠ U SNIMANJU FILMOVA?

održavanje četkica za šminkanje

POGLEDAJTE KAKO SE PRAVILNO ODRŽAVAJU ČETKICE ZA ŠMINKANJE

održavanje četkica za šminkanje