+381607237853 akademija.purity@gmail.com

ŠTA SVE MORATE ZNATI O BRAZILSKOJ DEPILACIJI?!

Šta sve morate znati o brazilskoj depilaciji

Prvo iskustvo sa depilacije može biti jako neugodno i ostati u ružnom sećanju, Stoga ćete se svaki naredni put plašiti unapred da odete na depilaciju, pogotovu kada je u pitanju brazilska depilacija. Ukoliko do sata niste depilirali intimnu regiju, trebalo bi da se unapred malo informišete o brazilskoj depilaciji.

Brazilska depilacija podrazumeva uklanjanje svih dlačica sa dublje preponske regije ili cele intimne regije. Ona ne mora biti toliko bolna, što vam može reći svaka žena koja je išla nekoliko puta. Mnogi od vas su se pogrešno pripremili za prvu depilaciju pa onda imaju već predrasude i strahove.

Priprema kože je izuzetno važna, pogotovu intimnog i preponskog dela, jer je ta regija jako osetljiva. Vaša dlaka prvo mora biti dovoljno dugačka, dužine zrna pirinča da bi mogla da se iščupa. Ukoliko su duže nemojte ih skraćivati,  da se ne bi desilo da ih prekratite.

Kožu i dlaku je pre depilacije potrebno odmastiti nekim preparatom za intimnu regiju. Samo kad je suva koža i dlaka, lakše pukne i lakše se uklanja. Moramo naglasiti da svakako depilacija nije prijatna stvar. Ukoliko imate nizak prag bola, pre depilacije popijte lek protiv bolova. Na taj način ćete smanjiti upalu kože i to će vam pomoći da lakše podnesete bol.

Pre depilacije izbegavajte konzumiranje kofeina, jer on još više podstiče nerve i ubrzava rad srca. Može se naneti i krema za utrnulost kože ali tu su jako slabi rezultati. Najvažnija stvar tokom depilacije jeste da se opustite i da dišete duboko. Većina žena posle brazilske depilacije ima blage reakcije u vidu crveni htačkica koje izgledaju kao osip.T alk je njbolje rešenje. Tog dana ne treba ići na bazen, ne treba se baviti sportom ili raditi nešto što će dovesti do preteranog znojenja, jer tako može da se upali folikul dlake. Izlaganje suncu takođe nije preporučljivo.

Redovna depilacija na svake 4 nedelje vam može pomoći da vam oslabi folikul dlake, te da se one prorede. Depilacija sa kraćim razmacima može dovesti do pucanja dlake ispod površine kože i do njenog urastanja. Nadamo se da će vam ovi saveti pomoći da se bolje pripremite i lakše podnesete depilaciju ove osetljive regije.

 

10 KORAKA DO GLATKE KOŽE

10 koraka do glatke kože

VIDI OVDE

DA LI STE MEĐU ONIMA KOJI SE UPRAVO SPEMAJU ZA LETOVANJE?! POSETITE NAŠ SALON, IZABERITE DEPILACIJU ŽELJENE REGIJE I BUDITE SPREMNI ZA PLAŽU!

o brazilskoj depilaciji

VIDI OVDE