Select Page

ŠTA JE TRETMAN PLAZMAPENOM? - efikasna korekcija bora

Šta je tretman plazma penom?

Šta je tretman plazmapenom? Tretman plazma pen aparatom je trenutno najinovativniji tretman za zatezanje i podmlađivanje, koji je efikasan u korekciji bora, ožiljaka i pigmentnih fleka.

Plazma rejuvenacija je inovativna metoda rejuvenacije, tačnije podmlađivanje plazma energijom, kod koga je rezultat momentalno vidljiv, stvarajući lifting efekat.Plazma se definiše kao jonizujući gas koji se sastoji od jona, elektrona i neutralnih čestica molekula.

Cilj tretmana plazma pen aparatom je da se energijom plazme stimulišu regenerativni procesi u koži, podstakne sinteza kolagena, elastina, i povećava apsorpcija aktivnih supstanci uz pomoć odgovarajućeg seruma. Rezultat ovog tretmana je momentalno zategnuta koža, vidljivo pliće bore i rešena dugogodišnja problematika.

Ovaj tretman plazma pen aparatom je namenjen svim tipovima kože, nezavisno od fototipa, kao i od stanja i starosne grupe, ono što mu je prednost jeste to što je upotrebljiv i na muškarcima i na ženama. Ovaj tretman zapravo ima pozitivno dejstvo na sve tipove kože, nezavisno od stanja, a izvodi se na celoj površini lica, na kapcima, zoni oko očiju, vratu…

Sto se tiče samog toka i vremena tretmana ono je oko sat vremena. Prvi korak je , naravno, apšminkovanje (uklanjanje svih nečistoća), zatim dezinfekcija kože, potom serum prema problematici, kontakt gel i zatim se koristi aparat. Plazma pen aparatom se redom tretira problematično područje sa borama.

Kontraindikacije u ovom tretmanu su onkološka stanja, dijabetes, trudnoća, bajpas, srčane smetnje, epilepsija, hipertenzija, upotreba vitamina c, upotreba ulja origana, alergija na anestetik…., a rezultat su pliće i manje vidljive bore oko očiju, pušačke bore, zategnuta koža kapaka, …

Ono što nas očekuje posle ovakvog tretmana plazma pen aparatomjeste momentalno vidljiv rezultat, ali i prirodni i dugoročni rezultati, jer se prilikom tretmana plazma pen aparatom stimuliše samoregeneracija kože, kao i prozvodnja kolagena i elastina. Takođe, ono što veliki broj kozmetičara potvrđuje jeste i mogućnost kombinovanja sa drugim kozmetičkim tretmanima.

POSTANI ESTETIČAR KOZMETIČAR

kako se koristi mezopen

SONY DSC

POGLEDAJTE VIŠE O MIKROPIGMENTACIJI SKALPA

mikropigmentacija skalpa