Select Page

ŠMINKA ZA DAN ZALJUBLJENIH

Šminka za Dan zaljubljenih

Bilo da ste u srećnoj vezi ili sami, šminka za Dan zaljubljenih zahteva posebnu pažnju. Ono što zanima sve žene jeste da li je suptilna šminka sexy. Dakle, ostaju samo pitanja da li je potrebno malo šminke ili preterati sa istom.

Pod uticajem jarkih boja koje dominiraju za Dan zaljubljenih, mnoge dame odluče da daju sve od sebe i da se našminkaju više nego inače. Ipak, mi vam predlažemo da se umesto toga držite suptilnijeg izgleda, koji može biti mnogo seksepilniji. Jarko crveni ruž, veštačke trepavice i taman ten učiniće da delujete kao osoba koja je previše zahtevna i “teška za održavanje”, a umeju i da odvuku pažnju.

Razmišljajte praktično – crveni ruž se lako skida i često se desi da umesto na usnama završi na zubima ili garderobi, a ako niste vešti sa veštačkim trepavicama, one lako mogu da otpadnu. Zato se umesto previše očigledne i teške šminke, poslužite laganom podlogom za lice, oči definišite maskarom i sa malo ajlajnera, a na obraze stavite rumenilo u što prirodnijoj nijansi. Providni sjaj je sve što vam je potrebno na usnama.

Isprobavanje novih trendova, boja i proizvoda ostavite za neku drugu priliku. Romantičan praznik poput Dana zaljubljenih, rezervisan je za svetlije nijanse i proizvode kojima ćete samo naglasiti svoju lepotu, umesto da preterujete sa prikrivanjem nedostataka.

Kao osnovu za romantičan make up koristite svoju svakodnevnu rutinu šminkanja. Ako češće naglašavate oči, onda neka one budu fokus i za ovu priliku. Suptilni “cat eye” savršen je izbor i lako ga možete prilagoditi obliku svojih očiju i svojoj garderobi. Ukoliko ne možete bez senke za oči, koristite one kremaste, u nežnim metalik nijansama.

Sa druge strane, ako volite da istaknete usne, neka nijansa bude suptilna, ali ih možete uobličiti uz pomoć olovke i učiniti da izgledaju punije. Neka vam usne budu spremne za poljupce, a ne prikrivene ružem u tamnoj nijansi.

 

Obradujte sebe ili omiljenu žensku osobu sjajnim seminarom BB-GLOW koji se održava 14.02. od 17h – 21h

Šminka za Dan zaljubljenih

Lepi za svaku priliku - KURS PROFESIONALNOG ŠMINKANJA

Kako da Vaša koža zablista za Dan zaljubljenih