Select Page

Skinite sve sa nokta SOAK-OFF metodom

Uklonite sve sa noktiju soak-off metodom

Uklonite sve sa noktiju.Saznajte šta sve može ovim načinom skidanja i uklonite sve sa noktiju soak-off metodom. Ova metoda predstavlja uklanjanje materijala sa noktiju bez oštećenja i bez turpijanja. Ovakvu metodu je veoma lako uraditi ali je potrebno držati se svih pravila. Možete ukloniti u potpunosti akril, gel lakove i tipse i neke vrste gelova.
Ako na noktima imate završni sjaj uklonite ga blagim turpijanjem. Potom na parče vate nanesite aceton i prinesite na nokatnu ploču i zamotajte alu-folijom ili ih potopite u posudu sa acetonom. Nakon toga drvenim štapićem svucite materijal sa nokta ili guračem zanoktica. Kada se stavi mala količina acetona može se desiti da ova metoda ne uspe. Takodje ako nokte ne uvijete dobro u alu-foliju može se desiti da ne skinete dobro materijal sa noktiju. Zato je važna toplota. Soak-off metoda je gotova tek tada kada u potpunosti uklonite materijal sa nokta a sve to zavisi od dužine držanja acetona. Kada materijal počne da se ljušti sa nokta onda ste postigli pravu stvar. I ovom metodom ne uništavate nokatnu ploču.
Da bi nokti bili uvek uredni i lepi važna je nega.
Zanoktice se pojavljuju zbog suve kože koja ne može da izdrži pritisak nokta koji raste i zbog toga se kida. Nekoliko saveta pomoći će vam da rešite ovaj problem.
Uklonite sve sa noktiju.Na kožicu oko nokta redovno utrljavajte smesu od kašičice prirodne gline, kašičice maslinovog ulja i 3 kapi eteričnog ulja lavande ili melem od kašičice meda i 2 kašičice limunovog soka, a posle njega umasirajte i malo maslinovog ulja.
Pomoći će vam i krema koju možete da napravite od kašičice prirodne gline, maslinovog ulja i 3 kapi eteričnog ulja lavande. Sve sastojke dobro promešajte dok smesa ne postane homogena. Potom je sipajte u staklenu posudu i bar je jednom u toku dana umasirajte na zanoktice.

Uklonite sve sa noktiju.

Više o kursu Manikira, pedikira i depilacije klikom OVDE

KLASIČAN MANIKIR – podrazumeva oblikovanje nokatne ploče, sredjivanje zanoktica i poliranje noktiju, nakon čega se utrlja krema za ruke i specijalno ulje za zanoktice.

PARAFINSKE RUKAVICE – su tretman kojim se hrani koža ruku, a odličan je i kod bolova u predelu šaka. U zavisnosti od želje klijenta i godišnjeg doba, biramo izmedju toplog i hladnog parafina. Parafin se prvenstveno koristio u fizikalnoj terapiji, a u kozmetološkoj nezi je obogaćen sa eteričnim uljima, što daje koži ruku jedinstven osećaj.

SPA TRETMAN RUKU – Negovane ruke su oduvek bile činilac prefinjenog izgleda. SPA tretman ruku započinje pilingom sa morskom solju i eteričnim uljima, nakon čega ćete uživati u opuštajućoj masaži koja stimuliše akupunkturne tačke, čime se relaksira i celo telo. Bogata i hranljiva maska za ruke, obogaćena dodatnim aromatičnim mirisima obojiće Vaša čula, a kožu učiniti baršunasto nežnom.