Select Page

ŠEŠIRIJADA 2018 - šminka i frizura za glumicu Nevenu Šarčević

Šeširijada 2018

Šeširijada 2018 je započela Serenadom o Beogradu. U Skadarliji je počela tradicionalna manifestacija šesta Skadarlijska šeširijada koju organizuje Društvo “Skadarlija”, Muzički studio Kolarac i Turistička organizacija Beograda. Na ovoj tradicionalnoj manifestaciji dodeljuju se nagrade za najbolji dečiji šešir, damski šešir, najlepši par šešira i etno šešir. Defile šešira krenuo je od kuće Đure Jakšiča do bivšeg restorana “Dva bela goluba”.

Dobošar Bojan Hlišč označiće početak programa koji izvodi Glumačka trupa: Milan Milosavljević (Branislav Nušić), Vesna Paštrović (Žanka Stokić), Ljiljana Jakšić (Skadarlijska dama) i Milan Tubić (Đura Jakšić).

Trupa Skadarlijski momci izvešće tradicionalne skadarlijske numere, a potom će uslediti i defile šešira od restorana „Zavičaj“ do OŠ „Skadarlija“ i nazad. Učestvovaćei i hor Gledanice.

Voditelji Miša Ćirić i Nevena Šarčević posle dodele nagrada najaviće i Slađanu Bušić i pesnike Gorana Poletana i Dragišu Simića, kao i članove književnog kluba „Skadarlijska boemija“. Sa našom dragom glumicom Nevenom Šarčević sarađujemo već dugi niz godina i brinemo se o njenom izgledu kako estetski tako i kozmetološki. 

POSTANI MAKEUP ARTIST

POGLEDAJTE NAŠE UČEŠĆE NA LARP FESTIVALU

larp festival 2018