Select Page

LARP FEST 2018 - Akademija Purity makeup, maska i specijalni efekti

LARP Festival 2018

LARP Festival 2018 se održao u Pionirskom gradu 13. jula. Tu oživljava zamišljeno mesto po imenu Sunčeva dolina. Tu je velika pijaca, krčma, kostimirani ljudi na temu epske fantastike i srednjeg veka, tribine za gledaoce i livada na kojoj je organizovan turnir u larp borenju. Nedaleko, samo nekoliko stopa u šumi možete pronaći i mentore škola magije koji vas mogu učiniti čarobnjacima, nešto dublje u šumi i opasna bića poput vukodlaka, a nešto još dalje možda i opasnije od samih vukodlaka. 

Igre na turniru sežu dalje od livade, duboko u srce šume i pozivaju hrabre ratnike i avanturiste u potrage dok one mekih srca savetuju da ne napuštaju livadu koju čuvaju gardisti našeg zamišljenog grada Tarnuma. Livada je mirno mesto, ali za one nemirne koji krše zakone i uznemiravaju naše građane imamo i zatvor, naravno u maniru igre, kao i šator za prijave, ranjene i slično u cilju da upotpunimo i potpuno oživimo atmosferu igre. Od 22h počinju dva mini događaja u okviru noćnog larpa koja će vas ostaviti bez daha.

Akademija Purity učestvuje na događajima na kojima naši polaznici mogu da steknu iskustvo u radu, uđu u svet šminke, maske i specijalnih efekata, upoznaju nove ljude, kolege i javne ličnosti. Pored nastave koja se održava na našoj Akademiji izuzetno je važna praktična nastava koju prolaze kroz svoju obuku.

POSTANI MAKEUP ARTIST

održavanje četkica za šminkanje

NAUČI FILMSKU ŠMINKU

postarivanje za scenu